Wolkerig gevoel

Het dekbed geeft een heerlijk wolkerig gevoel! Tot nu toe heb ik alleen het herfst gedeelte gebruikt en dat is heerlijk warm deze tijd van het jaar. Fijn dekbed.

Textiel van goede kwaliteit

Ik bestel hier regelmatig mijn bed- en badtextiel. Fijne kwaliteit producten.

Zie hieronder

Het flanellen dekbedovertrek van Walra is zó heerlijk zacht en van zulke topkwaliteit dat elke nacht voelt als pure verwennerij.

Zeer tevreden !

Zeer tevreden!

Mooie stof, geweldige kwaliteit

Heb handdoeken, washandjes en dekbedovertrek besteld. Levering was goed en snel. Alles van zeer goede en mooie kwalite6.

Prachtig bed overtrek!

Super fijne kwaliteit. Doet de naam eer aan! Ok ga de volgende keer weer voor Walra!

Zeer goede kwaliteit

Uitstekende kwaliteit handdoeken. Ook de verzending ging voorspoedig.

Een heerlijk dekbed niet te dik en te zwaar. Geert heerlijk warmte in de koude nachten. Ik ben er super blij mee

Zoals verwacht!

Vlotte verzending van goede dekbedhoezen

Ik ben uitermate tevreden over de kwalitiet van de dekbedhoezen. Bestellen en ontvangen gaat vlot.

Zeer vriendelijk geholpen.

Kontakt met walra gehad omdat mijn pakket maar niet kwam. De fout zat bij postnl Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en er werd meteen een nieuw pakket opgestuurd. Top!

Geweldig mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit en was na 35 jaar weer toe aan nieuwe Walra handdoeken. Want zolang gaan ze echt mee, soms nog langer :)

Prachtige kwaliteit!!

Heerlijk zacht en wat een mooie kleur, heel blij mee!

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

Altijd goede kwaliteit en mooie kleuren

Fantastische kwaliteit

Precies zoals omschreven opvulling site. Fantastische kwaliteit en mooie print.

Mooie producten, snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de mooie kwaliteit hoeslakens en moltons

Klantendienst gemakkelijk bereikbaar

Er was zat een productiefout in 1 handdoek en er was te weinig geleverd maar dat is netjes en snel verholpen geweest. Top klantenservice.

Altijd vlug en snel bezorgd

Ook bij retourneringen werkt het goede

hele fijne stof met goeie kwaliteit

Ik heb de theedoekn met handoek besteld ik heb deze nu in gebruik de theedoeken zijn perfect maar de handoek die erbij zit is niet prettig deze mag iets dikker zijn deze lijkt teveel op een theedoek waardoir het niet fijn is om je handen daar aan af te drogen..

Zoals het hoort.

Netjes geleverd en goede kwaliteit ( alhoewel minder dan jaren terug)

Goede handdoeken na eerste keer wassen lekker dikke doeken

Wat ik besteld heb ,is goed afgeleverd. Hopelijk hebben lang plezier van onze handdoeken.

Walra is kwalitatief super!

Top kwaliteit! Bedankt Walra!

Via mijn schoonzus heb ik jullie gevonden :) Wat een heerlijke handdoeken! Lekker zacht echt heel fijn!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven