Vlotte levering van de bestelling. Prachtige kwaliteit badlakens, gasten doekjes en keukendoeken.

Prima theedoeken

Makkelijk te vinden en te bestellen. Ruime keuze. Snelle levering en alle zat goed en stevig verpakt. Zal zeker nog eens bij Walraven bestellen en Wales ook aanraden bij anderen. De prijs was ook goed.

Prima keukendoeken!

Goed!

Een heerlijk zacht molton laken Ligt heel fijn en comfortabel

Kwaliteit niet meer zoals het was

We hadden keukenhanddoeken besteld maar deze zijn zeer dun. Niet te vergelijken met de keukenhanddoeken van een aantal jaar geleden die zo mooi dik waren. Dat is gewoon jammer want de kleuren zijn mooi en de grote van de hand-en theedoeken ook. Service is ook prima.

Snelle levering goede kwaliteit

Al jaren fan van de badhanddoeken nu was er een mooie aanbieding. En gratis bezorging.maakt het betaalbaar.

Heerlijk warm en mooi dekbedovertrek

Goede en snelle levering

Prima.

Was even zoeken op de website maar verder goed te bestellen. Keurig geleverd binnen enkele dagen. Begreep dat de badstof keukendoeken niet meer leverbaar is?

werkelijkheid viel me iets tegen

De keukendoekenserie winter viel me qua kleur en achterzijde wat tegen Handig zou zijn met 2 lussen

Voldoet aan de verwachting

Goede service, snelle levering en fantastisch product. De Bedproducten die ik heb van Walra zijn van zeer goede kwaliteit. Blijven mooi in de was en behouden hun kleur. Goede pasvorm van de hoeslakens en zijn heerlijk zacht.

Prachtige winterkeukendoeken

De winterkeukendoeken zijn een aanrader. Fijne kwaliteit, mooie groene kleur en een prachtig winter dessin.

Al 50 jaar alleen walra...ben nu bezig met uitzet voor de kleinkinderen ....ik heb zelfs nog de appeltjes theedoeken ... voor 50 jaar geleden besteld voor eigen uitzet

Mooie kwaliteit

Heb al wel 30 jaar geleden voor het eerst mijn linnengoed bij jullie gekocht. Echt super mooi en erg lang meegedaan.

Op tijd en volgens foto's

Ik heb een dekbed besteld voor mijn dochter, het was er binnen enkele dagen en zij is heel blij met het product, het voldoet helemaal aan haar verwachtingen.

Mooie spullen, heel goede kwaliteit

Volgens verwachting

grandioos

geweldige kwaliteit goede levering optijd

Ik ben tevreden

Heerlijk zacht flanel dekbed overtrek, mooie kleur

Is prima!

Het wordt allemaal goed verzorgd.

Klasse

Kon niet beter. Het begon vroeger met de uitzet.

Beetje teleurgesteld in de kwaliteit.

Ik ken Walra al 40 jaar, kreeg destijds mijn hele uitzet van mijn pa, er kwam toen nog een consulente aan huis. Duur maar uitstekende kwaliteit. Had nog steeds enkele stukken na 30jaar, was ze echt beu toen :-) Ik vind mijn aankoop nu mooi, maar prijs/kwalteit is niet meer ok, jammer.

Koop wat vaker bij jullie

Dekbed gekocht(flanel); super mooi en heerlijk zacht. Vlotte levering, keurig verpakt.

Fijne materiaal

Betrouwbaar bedrijf

Prima, alleen moest lang wachten en daar kreeg ik geen bericht van! Lekker dekbedovertrek!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven