Prachtig kwaliteit!

Hele goede producten alleen jammer dat alles op de website zo snel uitverkocht is. Ik probeer al enige tijd het dekbed Amsterdam te bestellen maar het is steeds uitverkocht.

Alles soepeltjes

Alles verliep prima

Mooie producten, goede kwaliteit en snelle levering

Walra kwaliteit

Mijn vertrouwen in het merk Walra is weer niet beschaamd.

Heerlijke super goede kwaliteit

Ooit begonnen met de uitzet van walra ,nu bijna 30 jaar later weer opnieuw alles besteld omdat het na 30 jaar echt op was!!

Niets

Walra, mooie duurzame spullen.

Mooi

Mooie materiaal en komt goed overeen met de tekst en foto op de site.

Voldoet aan de verwachting

Prachtig

Wat een mooi en goede kwaliteit is dit!

Niet heel snel

Een mooie flanellen overtrek van 2.40/2.20. Alleen is de overtrek zo'n 15 cm breder dan het dekbed, wat ik dan wel weer jammer vind, zo'n leeg stuk hoes aan de zijkant. Levering niet snel, maar dat kan ook konen door de drukte van de feestdagen

Heerlijk dekbed, mooi materiaal

Lekker lang ook, dus goed in te stoppen. Mooie kleur, mooi materiaal. Heerlijk dekbed.

Prima kwaliteit en lekker warm overtrek.

Duidelijke website. Vond alleen lang duren, voordat bestelling verzonden werd.

Excellent

I ordered hammam towels and pretty much satisfied with the Good quality cotton.

Aanrader

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering en prima handdoeken

Prettige shop ervaring

Kwaliteit is altijd goed!

Helaas had ik met de levering handdoeken wat problemen en dit bij de klantenservice neergelegd. Na overleg met Manon een geheel nieuwe set ontvangen. Wat een service. Reuze bedankt Manon en Walra!

Prima site.

Snelle en correcte levering.

top kwaliteit

dekbedovertrekken van een hele goede en zachte kwaliteit in prachtige tijdloze kleuren

Heerlijk geslapen onder de flanellen dekbedovertrek ❤️

Eenmaal een dekbedovertrek gekocht , goede kwaliteit , slaapt verrukkelijk . Daarna nog drie andere gekocht . Blij mee (。♡‿♡。) Vriendelijke groet Ineke

Zeer prettig

Mijn ervaring is 49 jaar Walra producten en nog steeds goede kwaliteit. Mijn linnenkast is nog steeds Walra.

Mooie dikke handdoeken van erg goede kwaliteit.

Op dit moment heb ik alleen de handdoeken en washandjes in gebruik. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en blijven dat ook in de was.

Fijn

Mooi dekbed, netjes ingepakt en vlot geleverd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven