Fijne service

Bestellig wordt snel geleverd, mooie kwaliteit. Eén badlaken had lusjes deze wordt vervangen. Heel tevreden met de communicatie.

Fantastisch!

Heel erg fijn beddengoed en goede service!

Uitstekend, zowel de aankoop als verzending.

Zoals gebruikelijk, uitstekend. Ik ben een tevreden klant.

Super product

Zeer snelle levering! Top product! Ik heb de flanellen dekbedovertrek gekocht en wat heerlijk zacht en behaaglijk warm om onder te slapen. Super kwaliteit!

Ik ben al jaren en jaren walra fan. Destijds kwam er een consulente langs en kon je bestellen en werd er om de zoveel weken of maanden een pakket naar je toegestuurd. Was altijd feest als er een pakket binnen kwam. Helaas heb ik 1 bedhoeslaken 1 keer gewassen en leg het op bed zit gelijk een scheur in. Maar goed. Ik ben en blijf fan van walra

Keurig geregeld.

Fijne handdoeken

Blijven heel lang mooi

Hele fijne artikelen

Jammer dat ik het vroeger niet al heb aangeschaft. Had handdoeken via de Albert Hein, zo fijn. Toen dekbedovertrek besteld via Facebook. Ik was verkocht. We wilden niet anders meer. Nog 1 besteld. Gelijk wat keukentextiel besteld. Ik ben blij!

Prachtige dekbedovertrekken. Super kwaliteit. Ze voelen heerlijk aan. Fijne lange instipstrook. Blijven mooi in de was. Voor mij niks anders meer dan het beddengoed van Walra. De bezorging was ook snel en goed. Ook zat alles goed verpakt.

Snelle , keurige levering

Handoeken fantastisch! Keuken handoek en theedoek ben ik minder enthousiast over , maar misschien heb ik voor mij de verkeerde uitgekozen . Levering was prima en snel !

Goede overzichtelijke website. Goede kwaliteit van de artikelen. Mijn klacht werd perfect afgehandeld.

snelle en duidelijke service

Duidelijke website met informatie. Artikelen werden snel geleverd.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit artikelen, levertijd wel wat lang...

Mooie dekbedovertrekken, snelle levering.

Uitstekende kwaliteit

Uitkijken om te gaan slapen!!

Goede snelle service

Zeer fijne producten

Wat moet ik zeggen. Je bestelt iets, je betaalt het en je krijgt het thuisbezorgd.

Goed product. Mooie kwaliteit.

Ik koop al jaren producten van het merk Walra. Altijd topkwaliteit en kleur- en sllijtvast.

Oke

Mooie thee doeken

Mooie thee doeken, structuur van keukenhanddoek is even wennen.

Mooi dekbed, snel geleverd

Dekbed is van goede kwaliteit. Website gebruiksvriendelijk. Levering was snel. Blij mee.

Snelle bezorging, mooi dekbedovertrek maar dekbed blijft niet goed zitten

Snelle bezorging, mooi dekbedovertrek maar dekbed blijft niet goed zitten, stof lijkt te glad. En doordat insteekflap over de hele breedte is, zakt het dekbed er makkelijk uit

Mooie kleur stevige kwaliteit, snelle levering. Precies zoals ik gewend ben van Walra

Ik ben al vele jaren fan van Walra. Mooie stoffen, zachte dekbedovertrekken,mooie dikke badhandoeken, en mooie keuken doeken. Blijft mooi ook na vaak wassen. Dus gewoon prima kwaliteit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven