Mooie en zeer goede kwaliteit toppie

Mooie kwalitijt

Slechte website.

Slechte website. Filters werken niet. WhatsApp functie werkt niet.

topkwaliteit

overzichtelijke website met goede productbrschrijving.

Beetje tegengevallen

Had meer verwacht van Walra. Ben al heel lang Walrafan. Maar deze kwaliteit ben ik niet gewend. Jammer.

Fijne dekbedhoes maar gaf veel rommel bij uitpakken

We zijn heel tevreden met onze flanellen dekbedhoes. Wel was bij deze kennelijk iets mis gegaan bij productie want hij zat vol met pluizen en korrels bij uitpakken. De hele kamer zat onder de pluizen die er bij uitpakken uitkwamen, Soort zachte korrels van stof zaten werkelijk overal. Na paar keer stofzuigen wel weg. We hadden er 2 gekocht de andere in andere kleur had hier geen last van .

Goede duidelijke foto's,snelle service. Verkopen producten van uitstekende kwaliteit

Tevreden

Mijn bestelling super snel ontvangen. Over kwaliteit hoef ik niets te zeggen. Walra is fantastisch

Ongelooflijk

Heel goede service

Klantvriendelijkheid

Producten zijn helemaal naar mijn zin en als ik vragen heb, krijg ik ook gelijk antwoord. Hóe prettig en onbezorgd kun je nou iets bestellen op internet?!

Alles naar wens.

Mooie kwaliteit handdoeken

Mooie kwaliteit handdoeken

Goede kwalitatieve poducten

De badjassen van Walra zijn super van kwaliteit!

Goede kwaliteit, informatie en bezorging prima

Mijn pakket opnieuw verstuurd

Mijn pakket werd vlot een 2e keer verstuurd nadat DHL het pakket voor retour had meegenomen.

Bekend merk voor bad- en keukentextiel en kwalitatief goed. Dit keer echter twee "opmerkingen" - lus van 1 vande gastendoekjes was gelijk los bij uithalen uit verpakking; de rest zat vast. Lekker dikke kwaliteit. - theedoeken kwalitatief goed en fraai afgewerkt; echter wel dunner katoen dan ik had gehoopt. Droogt goed. Gewoon tevreden

Molton gekrompen in de was

Ondanks de omschrijving dat de molton op 60 graden gewassen kon worden en in de droger kon, is de molton heel erg gekrompen. Hij pst nu amper om het matras.

Snelle levering en uitstekende whatsapp ondersteuning

Goede service bij voucher

in 1 woord super!

Handdoeken van Walra zijn heerlijk en Walra levert snel!

Prima kwaliteit en snel geleverd!

snelle levering en goede producten!

Snelle levering met mooie producten

Valt tegen

Lekkere stof, alleen jammer dat de hoes zo kreukelig is als die uit de was komt.

Prima kwaliteit

PRIMA IN ORDE

Vanaf de keuze op de website, is het gemakkelijk kijken, kiezen en betalen. Daarna is de bestelling supersnel in huis. Ben er blij mee.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven