Snelle levering! Goed product!,

Correct en snel opgelost

Klantenservice waar het woord SERVICE hun doel is. Telefonisch en per mail, beide prima. Direct nieuwe overtrekset ontvangen, na opmerking van oneffenheden in sloop

Walra voor kwaliteit en mooi voor het oog!

Al verschillende keren producten gekocht van het merk Walra, bv dekbedovertrekken. zeer aangenaam en goede kwaliteit! Nu ook keukenhanddoeken besteld van Walra met het wafeltjesmotief. Ze zijn heerlijk in gebruik en super leuk in mijn keukentje. Maar je kan ze ook als gastendoekje gebruiken in badkamer of toilet.

Theedoeken drogen niet.

Theedoeken zijn superdun en drogen zeer slecht af, de keuken handdoek lijkt wel een theedoek. Walra stond voor mij voor kwaliteit maar dat is niet meer blijkbaar.

Artikel vorige week woensdag geretourneerd en nog niets gehoord.

Waarom wordt er niet gecommuniceerd, wat er nu gaat gebeuren.

Fijne producten

Al vanaf mijn jonge jaren fan van Walra mijn hele linnen uitzet bij elkaar gespaard d.m.v een maandelijks spaar systeem. En nog steeds gebruik ik Walra.

Overzichtelijke website en snelle levering

Goede klantenservice

Door een incident bij DHL was mijn pakketje niet op tijd. Per Whatsapp contact opgenomen met Walra. Zij hebben onmiddelijk een extra zending in gang gezet. Heel goede klantenservice.

Mooi en fijn beddengoed!

Snelle levering,goed verpakt en zeer tevreden over Walra.

Geweldig badtextiel mooie kleuren en deze blijven ook mooi! Service prima.

Snelle levering.

Handdoeken zijn wel wat zacht. Goede kwaliteit.

Snelle en goede service. Mooie kwaliteit spullen.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit

Fijn dat de katoen afkomstig is van recycelen. Kleur is wat fletser dan op de site.

Goede kwaliteit en service

Zoals altijd geweldig

Goede kwaliteit. Ik kon het nog van vroeger dus geen moment twijfel aan het produkt

Goede kwaliteit

Goede kwaliteitsproducten. Prima communicatie. Goed verpakt en snelle verzending!

g

ff

Fantastisch!

Fantastische kwaliteit en service

Prima snelle levering

Het enige hinderlijke was dat de site telkens vastliep tijdens het bestellen / gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Advies was opnieuw in te loggen - hierna geen problemen meer.

Goed geregeld

Artikel netjes verpakt, wasadvies toegevoegd. Dekbedovertrek heel mooi, materiaal ook heel fijn. Nu nog hopen dat het mooi blijft.

Super fijne service en dito producten!

Heel tevreden over mijn bestelling en de kwaliteit van de producten van Walra. Heb handdoeken, theedoeken en vaatdoeken besteld. Wil de overstap maken naar duurzame aankopen en dit is een hele mooie start wat huistextiel betreft. Het voelt in alle opzichten beter, niet in de laatste plaats het materiaal - wat ontzettend mooi en zacht! Wij zijn heel tevreden en bestellen zeker binnenkort weer :-) aanrader!

Geweldig!

Zoals ik vroeger al gehoord had is Walra een goed merk. Leeftijdgenoten hadden linnenkasten wol Walra. We hebben 2 hoeslakens gekocht. Nu bleek dat 1 hoeslaken niet optimaal was. Na een email aan Walra werden we verrast met een gratis nieuw exemplaar. Geweldig. Dit hadden we nooit verwacht. Prima service. Dank je wel.

Nette site, vlotte levering, netjes verpakt

Nette overzichtelijke webwinkel. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Vlot geleveverd en netjes verpakt. Kwaliteit van het dekbed is goed. We hadden er al een van Walra vandaar de keuze voor nog een.... Ga zo door!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven