Goede service vriendelijke klanten service snelle levering

Zeer tevreden!

Heel mooie overtrekset

Mooi en fijn linnengoed

Mooi linnengoed! Had al ervaring met handdoeken maar het bedlinnen evenaart de handdoeken. Snelle verzending en duidelijke instructies als je niet tevreden zou zijn.

Prïma

Harstike goed, bedankt!!

Ik heb heerlijk geslapen, de maat van de hoes is zeer goed.

Bestelling netjes op tijd

Heel blij met dekbedovertrek, mooie kwaliteit.

Van bestellen tot bezorgen allemaal goed

Prima product

Kwaliteit, netjes verpakt en snel verzonden!

Niets op aan te merken!!

Heerlijk beddengoed

Snelle levering en heerlijk beddengoed. Een aanrader!

goeie snelle levering

Vriendelijk en ook op de waddeneilanden een snelle levering.

Heel mooi overtrek

Keurige levering Heel mooi overtrek,

Gewoon goed

Het pakket wat netjes en goed verpakt . Snelheid van bezorging twee dagen . Het waren handdoeken ze zijn prachtig

Heb al meerdere keren iets besteld bij Walra. Het wordt super snel geleverd en de kwaliteit is top!

Helemaal goed

Super fijn dekbed met een mooie kwaliteit

De levering duurde 14 dagen en dat is te lang

Jammer dat de levering zo lang duurde, het product bevalt heel goed!

Perfecte verzorging!

Volgens afspraak Goed verzorgd Prima kwaliteit!

Uitstekend!

Mooi en goed product, vlotte levering. Bijzonder tevreden.

Mooie dekbedovertrekken

Blijven mooi!

Na het plaatsen van mijn online bestelling werd ik direct gebeld (omdat één artikel niet op voorraad was) en werd de bestelling de volgende dag al geleverd. Vriendelijk én flexibel!

mooi product, vlot geleverd.

De bestelling werd snel geleverd. (molton kussensloop katoen), eerst te groot besteld, retour gedaan en nieuwe besteld met een kleinere maat. Na een telefoontje een kortingscode ontvangen voor de verzendkosten van deze bestelling. en deze werd de dag erna ook vlot geleverd.

Mooi product.

Super.

Snelle levering en een goede service

mooi plaid

Zacht en soepel plaid, een hele mooie kleur

Fijn dekbed en goede leverancier voor textiel.

Goede ervaring met deze textiel leverancier. Al ben ik niet zo'n fan van Klarna als betalings afhandeling. Niet vanwege Klarna, welke een goede service kan bieden, echter betaal ik liever direct via Ideal. Veel gedoe om een betaling voor elkaar te krijgen. De directe betaling is helaas niet meer beschikbaar.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven