prima service

Bestelde artikelen Netjes afgeleverd

Uitstekende kwaliteit. Voelt heerlijk zacht aan.

Zeer betrouwbaar product.

Top service !

Ik heb al vaker dekbedovertrekken besteld dus nu zag ik weer een mooie ! Besteld maar bij het strijken zag ik dat de band er scheef opgestikt was ! Foto ervan gemaakt en door gemaild, dezelfde dag nog een reactie en twee dagen later een gloednieuw bezorgd ! Fijn hoor, mijn volgende komt weer van Walra !

Topkwaliteit van product en zeer snelle levering

Helemaal blij met onze nieuwe baddoeken. Topkwaliteit en zeer snelle levering volgens afspraak.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zou een dag later geleverd worden. Netjes verzorgd en goede kwaliteit.

Makkelijk bestellen, vlotte levering, goed verpakt en super kwaliteitartikelen. Gebruik nog keukendoeken die ik 44 jaar terug gekocht heb en zijn nog prima. (Geen 44 jaar gebruikt maar toch....!)

Kwaliteit

Ik bestel graag bij Walra de kwaliteit prijsverhouding is top!

Een zeer vriendelijke klanten service. Ontzettend fijn product zacht en toch stevig. 40 jaar geleden mijn eerste thee en handdoeken gekocht en nu pas beginnen sommige slijtgaten te vertonen. Dus toch maar weer nieuwe bij Walra gekocht.

Bestelling naar tevredenheid afgehandeld

Super afgehandeld

Snelle levering en kwaliteit van de handdoeken zijn erg goed

Slordige verpakking

Bij het open maken van de doos zagen we dat de verpakking van de dekbedovertrek helemaal stuk was. Hoe kun je dat nou ooit weer retour sturen? De kleur was mooi en de overtrek voelde lekker zacht aan en de maten klopten volgens het kartonnen wikkel. Ik wilde hem wassen, bleek dat er 2 soorten kussen slopen in zaten. Die ene sloop was geen flanel maar katoen of zo. Na het wassen en drogen (mocht op 1 stip) kwamen er allemaal kleine pluizen bolletjes af. Ik hoop dat dat na de volgende wasbeurt beter wordt. Onze dochter is bezig om haar uitzet te sparen maar we gaan eerst kijken of dit online wel verstandig is. Als we deze overtrek terug wilden sturen vraag ik me af of dat wel kon. Met vriendelijke groet Géja

Goeie service..

Ik ben heel tevreden met Walra. De kwaliteit is heel goed en het blijft mooi.

Mooi product en snelle levering

Mooi dekbed van goede kwaliteit. Snelle levering.

Snelle nette levering

producten zijn als omschreven op de website. Dat geldt ook voor de kleuren. Nette en snelle levering.

Mooi product. Blij mee. En snelle levering!

Super mooie kwaliteit, mooi vorm gegeven, mooie kleuren

Al een merk wat zo lang meegaat, maar nog steeds hip. Onverwoestbaar, praktisch.

Snelle levering van goede kwaliteit

Snelle levering van goede kwaliteit

Heel goed .

Bezorgen prima verlopen en het dekbed is heerlijk zacht 100% katoen . Mijn ervaring is goed . Ben nog wel op zoek naar badstof onderhoeslakens .

wat is dit toch een goede kwaliteit

Al jaren gebruik ik Walra handdoeken, theedoeken en badhanddoeken. Daarnaast word ik Erg blij van de kwaliteit van het beddengoed. Hoeslakens en dekbedhoezen die mooi blijven. Oké het kost meer dan spullen van Hema of ander warenhuis, maar het gaat ook veel en veel langer mee!

Goede kwaliteit gerecyclede handdoeken

Zacht, dik. Goed om zo met textiel om te gaan!

Prima product en prima service.

De bestellingen werden conform verwachting geleverd. Issues zijn goed opgepakt en opgelost.

Erg goed

Ik ben al een hele lange tijd een echte walra fan, en heb deze handdoeken lang gespaard voor mijn uitzet. Nu ik sinds 2 maanden daadwerkelijk het huis uit ben, heb ik er erg veel plezier van. Ook heb ik alle mooie kleuren kunnen sparen en kan ik ze precies stylen bij mijn interieur.

Prima voldoet nog steeds heel erg goed. Snelle levering.

super

op tijd mooie kwaliteit voor de prijs

Prachtig overtrek van prima kwaliteit

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven