TOP

TOP

Snelle bezorging

Bestelling zoals verwacht.

Niet kleurvast

Mei bestelling binnen gekregen. Handdoeken en washandjes in rose en antraciet. Het gaat mij om de rose washandjes die zijn inmiddels grijs. Dat vind ik niet kunnen in deze prijsklasse!

Zacht kwaliteit dekbedovertrek

Zoals vermeld op de site qua vermelding van het dekbedovertrek en hoeslaken. Snel geleverd De kwaliteit is heerlijk zacht en nog net zo goed als vroeger.

Prachtige keukensets

Bestelling is precies wat ze beloven.

Mooi katoensatijnen dekbed

Waar je heel behaaglijk onder slaapt.

Snel antwoorden gekregen en goed geholpen.

Goed geholpen tijdens mail contact en snelle levering. Top kwaliteit

Snel geleverd, maar traag in het terug storten van het bedrag

De levering van het product was vlot. De kleur op de afbeelding kwam niet overeen met de kleur van de dekbedhoes. Daarom heb ik het nog ingepakt direct terug gestuurd. Tot op heden heb ik helaas nog geen geld terug ontvangen. Duurt dit altijd zo lang? Ik ga er vanuit dat dit spoedig op mijn rekening is terug gestort.

Mooie kleuren

Goed product, makkelijk retour als niet past

Handdoeken waren goed, maar te lang waardoor ze op de vloer kwamen na ophangen. Terug sturen ging gelukkig soepel.

Bestelling doet aan alle verwachtingen

Prachtig plaid en kussens.. mooie kleur en goede kwaliteit

Bestelling en levering prima

vorig jaar dezelfde hoeslakens besteld. Tot twee keer toe verkeerd geleverd. Nu ging alles vlot en zonder fouten.

Tevreden

De bestelling is later geleverd dan gepland. Dat had wel netjes geweest als de klant daarvan op de hoogte was gebracht, maar verder zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

Mooie kleuren en kwaliteit!

Goede kwaliteit

Veel plezier van mij dekbedovertrekken. Zeer mooie en goede kwaliteit.. Ik heb ook een dekbedovertrek teruggestuurd, kleur niet naar wens, wacht op mijn geld, zodat ik weer een nieuwe kan bestellen. Nu bijna 2 weken geleden.. Duurd erg lang..

Duidelijke website, snelle levering!

Goed en mooi product

Ken walra al 45 jaar met mooie en kwalitatieve goede producten.

Mooi merk

Kwaliteit, zoals vanouds.

Prima kwaliteit, snelle levering

Meerdere keren al iets besteld bij Walra, kwaliteit is prima, keurig verpakt thuis afgeleverd

De kwaliteit viel een beetje tegen

Ik had dekbedovertrekken besteld. Katoen. soft touch. Ik vond de stof toch vrij ruw aanvoelen.

Goede en vriendelijke informatie

Prima geïnformeerd over mogelijkheden

Prima ervaring

Helemaal prima

Goeie kwaliteit lakens! Prijs- kwaliteit is ook echt prima! Aanrader

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en de artikelen zijn zoals ik gewend ben van Walra van prima kwaliteit en verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Prima kwaliteit . Slecht te vinden

De walra site was moeilijk te vinden om rechtstreeks te bestellen. Eerst op sites van andere leveranciers waar ook de spullen te koop waren. Dat wilde ik niet

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven