Geweldig ben zelf goed afgehandeld

Ben zeer tevreden met mijn handdoeken van de Walra

Prachtig

Snelle levering , goede kwaliteit

Geweldige kwaliteit

IK gebruik Walra al meer dan 43 jaar het blijft prachtig. Echt prima kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Vertrouwde Walra kwaliteit

Eenvoudig bestellen rechtstreeks bij Walra. Overzichtelijk, snel geregeld. Vertrouwde kwaliteit.

Prima overtrek ,molton nog niet in gebruik .

Steeds tevreden

Ik heb al veel bij jullie besteld en steeds zeer tevreden.

Super klantvriendelijk

Wat een service zeg. Daar zulen heel wat bedrijven nog wat van kunnen leren. Je bestelt handdoeken, maar ze blijken niet goed te drogen en ook eigenlijk bestemd voor een ander doel zoals sporten. Geen probleem. 1 mailtje, een uur later word ik gebeld en het geld wordt teruggestort en de handdoeken mogen we houden. Top service!!

Geleverd zo als omschreven!

Misschien een + van Walra verwacht

Snelle levering en heerlijke materialen

Fijne kwaliteit handdoeken

Top Service

Er was iets mis met mijn bestelde product. Nadat ik dit had gemeld werd er direct actie ondernemen om dit zeer zorgvuldig op te lossen en zodat het mij geen extra moeite kostte. Top gedaan Walra! En verder zeer tevreden over mijn bestelling.

prima snelle levering en goede service

goed en nette klantenservice. ook bij verkeerde levering prima contact en snel het probleem opgelost

Haman gastendoekjes zijn mooi, minpunt darde knoopjes aan de rand snel losgaan. Mvg

goede service en kwaliteit

goede service, snelle levering fijne mooie kwaliteit

Fantastische producten en klantenservice

Badmatten en thee/ en keukendoeken. Er zaten ophaaltjes en foutjes in. Zonder probleem heb ik nieuwe spullen gekregen. Fantastische producten en klantenservice!

Dun materiaal

De theedoeken en handdoeken zijn erg dun materiaal. De kleur is na 3x wassen al wat vervaagd. Dat valt me wel wat tegen, ben dan ook benieuwd hoe lang ze meegaan.

Prachtig materiaal en mooie kleuren

ik heb verschillende producten van Walra gekocht: beddengoed, heel mooie dessins voor dekbed hoezen. Onderlakens. Grote handdoeken, zijde zacht en goed absorberend. Ik beveel Walra van harte aan1

Goed materiaal en snelle levering!

Dekbedovertrek voldoet aan de verwachtingen. Goede kleur en materiaal, slaapt heerlijk!

Goede kwaliteit

Prima overtrekken en snel geleverd

Lekkere stof zwaar ruikt lekker ietsje grote Walra labels

perfect

prachtige spullen, super service

Vind het jammer dat het oorspronkelijke Walra er niet meer is. Kwaliteit was toen super. Heb in de jaren tachtig veel van Walra gekocht en veel ervan gebruiken we nog. Heb even vergeleken met de toenmalige logo en met de huidige logo is niet meer hetzelfde. Ben erg benieuwd hoe de kwaliteit nu is, heb 2 prachtige dekbed overtrekken gekocht om te proberen. Ik heb een waterbed en dan moet het net iets groter zijn en dat mis ik bij andere makers.

Snelle levering.

mijn ervaring is niks mis mee die is goed

het artikel was niet wat ik zocht was niet wat ik had verwacht

Super product en het product snel in huis

Bestelling gedaan online en volgende dag in huis.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven