Prima website, goede snelle service

overzichtelijk

Kwaliteit

prachtige zachte handdoeken

Ik heb mijn bad handdoeken helemaal vervangen door Walra badhanddoeken, heerlijk zacht ik heb een mooie roze kleur. Ik had er alleen een paar bij die na de 1ste wasbeurt begonnen te rafelen. als je ze gewassen hebt kun je ze natuurlijk niet terug sturen dit is jammer want je betaald er genoeg voor..

Snelle levering en goede kwaliteit

Netjes op tijd geleverd en product is van goede kwaliteit. Ik ben tot op heden zeer tevreden .

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie, snelle levering

Slecht

Hammen doeken nu al verkleurd

Kwaliteit voor een goede prijs!

Heb al eerder bij Walraven besteld. Producten blijven jarenlang van goede kwaliteit. Zeer positief dus; ook deze keer weer.

Prima en snelle service

Snel geleverd en goed verpakt.

Fijn in gebruik

Pressies het dekbed wat wij nodig hebben We genieten er elke nacht van

Perfect artikel, perfecte service

Zowel de theedoeken (eerste bestelling) als nu de badhanddoeken, strandlakens, ed die ik nu bestelde = heel goede kwaliteit en uitstekende service (levering, telefonish contact).

Fijne kwaliteit

Voelt goed en stevig aan

Kwaliteit en goede service

PRIma

Nadat ik contact had opgenomen omdat mijn pakketje maar niet ontving, werd er meteen actie ondernomen en voor een oplossing gezocht. Top!

Keurig verpakt geleverd en mooie stoffen.

Prachtige keuken-, theedoeken, vaatdoekjes, pannelappen en ovenwant ontvangen. Fijn in gebruik. Kleuren als omschreven.

klasse

Ik ben toch maar weer op mijn vertrouwde adres terug gekomen.

Klantvriendelijk, snelle reactie op een mail en problemen zijn snel opgelost. En prachtige handdoeken +washandjes. Top blijf zo doorgaan, heb als tiener meisje mijn linnengoed en veel andere dingen ook van Walra gehad en nog er zijn nu nog twee theedoeken van over.

Mooie kwaliteit.

Kwaliteit is erg goed. Levering was later dan op de website aangegeven.

Prima service en kwaliteit

Mooie duurzame producten

Super snel geleverd

Erg blij met mijn nieuwe dekbedovertrek

Overzichtelijke site, makkelijk besteld en snel geleverd

Zeer fijn bedrijf

De badhanddoeken ,niet de service

De badhandoek is snel vochtig bij afdrogen, voelt niet prettig aan..en pluist heel erg in de droger, er moet zeker nog wat aan gesleuteld worden...

Super snelle levering en prachtige kwaliteit handdoeken. Ben zeer tevreden.

Vlot bezorgd na bestellen

Mooie kwaliteit!

Snelle service goede kwaliteit

Eenvoudig en snel bestellen, snel in huis en goede kwaliteit handdoeken.

Verassend

Snelle levering, maar mijn bestelling was helaas niet compleet. Ik kwam er zelf later achter omdat dit een cadeau was. Na een mailtje direct antwoord en meteen opgelost! Super service!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven