Fijne kwaliteit

Fijne kwaliteit

Wafel badjas gekocht L/XL

Zeker geen maat L/XL. Ik dacht de maat zal best wel goed zijn dus alle verpakking weggegooid en paar dagen later bij aantrekken bleek hij bij borstomvang veel te klein hij stond volledig open. Ik normaal maat L en cup C dus gewoon normaal en zou een L/XL moeten sluiten. Erg jammer dat deze veel te klein uit valt.

Topkwaliteit

Altijd goed spul voor een betaalbare prijs

Top, altijd goed

Goede kwaliteit, snelle levering. betrouwbaar en mooie kwaliteit.

Mooi dekbed overtrek

Mooi dekbedovertrek snel geleverd

Top kwaliteit!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van Walra! Gebruik al jaren het beddengoed en badtextiel,er is eigenlijk nooit kapot gegaan. Poosje geleden had ik washandjes via de AH actie, deze gingen vervagen en afrafelen. Volgens Walra was het een productiefout dus ik kreeg kosteloos nieuwe toegestuurd.

Formidabel

Pas de problème

Super kwaliteit

Als jong meisje de uitzet gespaard met maandelijkse pakketten De kwaliteit is anno 2025 nog steeds super.

Geweldig.

Goede kwaliteit.

prima materiaal maar de maat is te groot.

Fijn materiaal. ik heb een molton en hoeslaken besteld 140-200. Ze zijn allebei te breed en te lang dus ligt het niet strak op het matras en op de hoeken heb ik het moeten omslaan. Jammer.

Prima kwaliteit, zoals verwacht

Vlot en goed verpakt geleverd. Kwaliteit zoals verwacht, heel goed.

Goede service, goede kwaliteit.

Prijs kwaliteit is top

Zoals altijd is het perfect.

Tevreden

Mooie badjas, jammer dat er geen bandjes van binnen zijn die de overslag op zijn plaats houden

So nice and soft!

I loved my new towels! I just wished they had bigger sizes :)

Ik heb n split molton gekocht en past prima zit er mooi strak omheen

Netjes verpakt, en duidelijke instructies voor evt routuneren.

Ontzettend goed geholpen!

Blijkbaar was in een ontvangen artikel een productiefout, aangezien deze qua maatvoering niet juist was. De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen en een nieuw artikel toegestuurd.

Ik ben 60 jaar al klant van Walra. Toen ik jong was moest je al vroeg, beginnen met je uitzet, nu is dat een lachertje,maar via Walra kreeg je elke drie maanden een pakket op gestuurd van wat je besteld had,in keurig blauw papier,zo dat het niet kon verkleuren. ,Dan betaalde je wat er afgeleverd werd, geweldig toch. . Jeltje Oort Blom.

Textiel van een goede kwaliteit

Handdoeken, keukentextiel en vooral de katoenen hoeslakens zijn van zeer goede kwaliteit

Altijd grote keuze bij Walra

Vandaag een mooi dekbedovertrek bestellen, en binnen een dag of uiterlijk twee dagen in huis. Kwaliteit van Walra is altijd prima, en ook het contact is erg prettig. Mvg Ineke Bosma

gewoon top

mijn badlakens zijn prachtig en uniek nooit zo'n mooie gezien!

Goede kwaliteit.

We bestellen regelmatig badhanddoeken, keukenset en bedtextiel en we zijn zeer tevreden over prijs/ kwaliteit verhouding en de bezorgs.

Na een fout van mijzelf, werd er door Walra voor een zeer goede oplossing gezorgd. En zo werd mijn pakket op het juiste adres bezorgd .

Kwaliteit

Goed passende hoes voor fransbed in de caravan.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven