Goede kwaliteit

Goede kwaliteit met perfecte afwerking

Gebruik het al meer dan 30 jaar en altijd goede kwaliteit, maar........

Zoals ik hier boven schrijf gebruik ik walra al ruim 30 jaar en altijd goede kwaliteit, maar de hoeslakens die ik nu besteld heb daar zitten veel weeffouten in en helaas na de eerste keer wassen ontdekte ik ook een gaatje(ook een weeffout zo te zien). Weeffouten kan walra waarschijnlijk niets aan doen maar dat het door de controle komt is heel jammer. Zal net als bij alle andere bedrijven waarschijnlijk wel in het buitenland gemaakt worden en dat zie je de laatste jaren toch wel terug in de afwerking van de producten. Maar al met al toch tevreden met de Walra producten

Netjes geholpen

Had 3 handdoeken besteld en deze ook snel gekregen. Zoals geadverteerd 3+1 gratis. De vierde handdoek zat er niet bij maar met 1 telefoontje kwam de vierde handdoek binnen een dag. Goede service.

Goed!

Bestelling de volgende dag in huis. Goede kwaliteit handdoeken.

Heel slechte service

Via Optimel voor 35 euro korting gespaard om bij walra te kopen met korting. Ik wilde handdoeken kopen omdat ik deze nodig had.' Nu wil het geval dat bij walra deze handdoeken in de aanbieding waren. (Dit wist ik niet van te voren). Mooi dacht ik, aanbieding en 35% korting via Optimel. Mooi niet. de 35% korting via Optimel geld niet. Klantenservice gebeld en die zei, Korting op korting daar doen we niet aan, maar dat staat nergens vermeld. Niet bij de site van Optimel of bij Walra. Dus geen extra korting en ook de 35% gespaarde Optimel kwijt.

Bestellen, bezorgen prima maar kleur valt tegen

Ik had al handdoeken van Walra, kleur antraciet. Ik verwacht dat als ik dan weer handdoeken bestel de kleur antraciet het zelfde is bij alle handdoeken maar dat is dus niet zo. Had graag gezien dat dat er bij vermeld stond. Nu 2 verschillende kleuren in de badkamer en dat is toch jammer

Goede kwaliteit, goed ingepakt, mooie kleur zoals verwacht.

De stof is lekker zacht en niet stug. Mooie kleur. Slaapt lekker.

Heerlijke stof en mooie afwerking.

Fijne producten voor fijne prijs

Via eurosparen kortingbon gebruikt om mijn eerste Walra onderlakens te kopen. Meteen gewassen en in gebruik genomen. Mooie kwaliteit en blijft goed in model en ook niet gekrompen in de was. Ik ben blij. Ga zeker meer kopen.

Fijn beddengoed, snel geleverd en nette afhandeling! Nog steeds een prima bedrijf.

Walra is een top product

Ik ben heel tevreden met de hoeslaken van Walra, blijven mooi in vorm en passen goed

De beste kwaliteit

Sinds de jaren 1980 ben ik een Walra fan, en heb toen alles bij Walra besteld, wat je nodig had voor je uitzet. Helaas zijn de gastvrouwen in de loop der jaren verdwenen… Maar de kwaliteit is hetzelfde gebleven, TOP

Tof merk

Vlotte levering, goede kwaliteit Wel jammer van de vele verpakkingen

Goed opgelost

Onze bestelling was na een week nog niet bezorgd. Na telefonisch contact bleek onze bestelling zoek te zijn. Er is de volgende dag een nieuwe bestelling bezorgd met 4 handdoeken in een andere kleur omdat de antraciet niet meer op voorraad was. Deze mogen we houden en de antraciet wordt nog bezorgd.

Altijd goed

Goede snelle service en levering. Altijd tiptop in orde

Heerlijke zachte handdoeken

Echt wat een zaligheid die douchelakens en wat een prachtige kleuren.

Mooie spullen

Mijn ervaring is dat alles zo netjes is verpakt echt super. Maar het gaat ook om de inhoud heerlijk washandjes . Perfect

Gewoon goed

Snelle levering en mooi product; helemaal volgens verwachting!

Goede kwaliteit.

Zoals altijd, snelle bezorging en super kwaliteit!

Alles vlot en goed verlopen

Vragen snel en correct beantwoord. Levering geen probleem. Product ziet er mooi en leuk uit. Kwaliteit uitstekend

Xccxx

geweldig

De crispy cotton hoeslakens voldoen aan al onze verwachtingen. Ze passen perfect en krimpen niet in de was.

Goede service, klantvriendelijk, mooie kwaliteit!

Het bestelde liet iets langer op zicht wachten dan beloofd.

Het bestelde liet iets langer op zich wachten dan beloofd. Heb met Walra telefonisch contact gehad. Mij werd verteld dat er een storing was geweest. Kan gebeuren.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven