Prachtige kwaliteit handdoeken en washandjes. De dekbedovertrekken had ik zachter verwacht maar ik heb waarschijnlijk verkeerde besteld. De volgende keer beter opletten.

De handdoeken van walra vind ik altijd goed. Ook als je iets besteld dan is het heel snel binnen.

Keurig op tijd

Het kost wat maar dan heb je ook wat

Mooi

Mooie stof

Mooie kwaliteit

Korte levertijd en goede kwaliteit van producten die er ook nog eens mooi uit zien

De maat van de handdoeken zijn goed.De thee en keuken ook goed had niet verwacht dat ze groot zijn .

Mijn ervaring eerste keer prima. Van Walra had al ongeveer gehoord van een kennis en al die jaren komt opeens Walra in mijn gedachten. Dat is de rede dat ik heb besteld om zelf de ervaren.. Dat is mijn antwoord. Keukendoeken vind ik erg mooi zoals de baddoeken ook. Met vriendelijke groet, M Raphaela

Bestellen en afleveren goed

Ik vind de kwaliteit van de badhanddoeken tegen valken…na 1x wassen

Walra, super goede en snelle afhandeling!

Walra, super goede en snelle levering! Blij mee, mijn dochter heeft inmiddels ook besteld bij Walra! Dank u wel!

Ik gebruik al jaren Walra

Mooi overtrek, snel geleverd

Mooi overtrek. Ziet eruit als op de foto. Heerlijk zacht en snelle levering

Goede telefonische service

Na dat we een bestelling hadden gedaan en het mis ging met de bezorging van dhl. Na anderhalve week wachten telefonisch contact gehad medewerker heeft het prima opgelost Kregen de bestelling de volgende dag .

Levering volgens afspraak nagekomen

Walra is makkelijk bestellen en snel in huis

Ondertussen verschillende dekbedhoezen en lakens in ons bezit. Mooie kwaliteit. Ech ‘n aanrader

Walra, van oudsher al super!!

Ik spaarde vroeger al mijn linnenuitzet bij Walra. Waarom veranderen als je weet dat het goed is

Prima geregeld!

Snel geleend, top kwaliteit.

Slechte communicatie

Krijg geen antwoord op mijn mail. Geld dat terug moet worden gestort klopt niet

Beste handdoeken van Nederland

Twintig jaar geleden kocht ik voor het eerst een serie handdoeken bij Waldra. Na twintig jaar zijn ze nog steeds in goede staat. Heb wel alvast opnieuw bijbesteld.

Ontzettend mooie kwaliteit ,service fantastisch. 30 jaar geleden mijn uitzet gehad nu een aantal handdoeken . Jammer alleen dat je van het beddengoed geen extra kussenslopen kan bestellen ik heb 3 kussens op bed liggen en vindt het dan wel mooi om dezelfde te hebben.

Goede en snelle levering nu nog in afwachting van een order die niet op voorraad was dus hopelijk krijgen we die ook snel

Snelle levering, mooi product. Prima.

Goeie service en kwaliteit

Zeer klantvriendelijk en service gericht!!

Had zelf verkeerd besteld betreffende de actie 3+1 gratis dus miste de gratis handdoek. Via de mail contact gezocht en zeer adequaat werd er gereageerd en binnen drie werkdagen had ik de gratis handdoeken in huis, top!!!

Snel, goed en eenvoudig

Fijne hamamdoeken besteld, die snel werden geleverd.

Snelle en correcte levering

Correcte communicatie, goede site en snelle en correcte levering

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven