Snelle en correcte levering

Correcte communicatie, goede site en snelle en correcte levering

Super blij met hoeslakens

Heel goed.

Na de bestelling te hebben geplaatst was deze snel binnen. Was goed verpakt, zoals ik van Walra bent gewend. Voelde mij weer even 16 jaar.

Geweldig!!!

Bij mijn bestelling zat er 1 handdoek bij met weeffout, en met 1 Appje kreeg ik een nieuwe badhanddoek opgestuurd.. Echt TOP geregeld...

Bestelling verzorgd en snel.

Beste, Benieuwd naar mijn ervaring met het hoeslaken. De hoeslakens, die ik koop zijn altijd te klein of te groot. Dit nieuwe hoeslaken moet voor gebruik op 40 graden C gewassen worden, later op 60 graden C. Ik heb het hoeslaken nog niet gewassen uit angst, dat het te klein wordt Het is nu iets te groot en ik ben benieuwd of het na het wassen precies past. Spannend dus! Als het hoeslaken goed past, bestel ik er meer. Een aanbeveling volgt, afhankelijk van mijn ervaring met het hoeslaken. Met vriendelijke groeten, Margriet Vogel

Snelle bezorging

Prijs kwaliteit top

Snelle levering. Mooi keukentextiel

Tevreden over aanschaf

De dekbedhoes is nu één keer gewassen en dat is voor mij vaak een testcase: hoe ziet het product er dan uit? De kleuren zijn nog hetzelfde en de stof is stevig. Ik denk dat het zo duurzaam is als ik hoopte (en dat het dus lang meegaat). Het is niet kreukvrij, maar dat had ik ook niet verwacht.

Prima levering

Materialen zijn geleverd volgens afspraak en voldoen aan omschrijving van kwaliteit.

Geweldig product, goede service

Ik heb 3x geretourneerd, zonder enig probleem. 4e product was precies watvik bedoelde. Helemaal gelukkig met mijn badjas.

Snel en keurig verpakt

Mooie spullen, snel bezorgd.

Prima snelwerkende site, eenmaal besteld wordt alles snel afgeleverd. De manier waarop de hamamdoeken zijn verpakt maakt het uitpakken al een feestje.

Top producten

Prachtig materiaal voor een prima ma prijs

Goede kwaliteit

Snelle service en zeer goede kwaliteit

Walra al tientallen jaren mijn favoriet!

Goede kwaliteit en zeer vlotte levering

Fijn linnengoed

3o jaar geleden bij m'n huwelijk al wat gekocht. Fijne materialen.

Fijne badhanddoeken

Snelle, correcte service. Kwalitatief super product!!

Snelle correcte levering

na bestelling volgde een levering op de volgende dag.

Prima.

De kwaliteit van al mijn aankopen, van vroeger en nu vind ik, uitstekend. En ben zeer tevreden over de levering.

Mooie kwaliteit en goede service

Het is een fijne kwaliteit, dekbedovertrek, mooie rustige print, kleuren zijn precies als op de foto's

Absolute aanrader

Top kwaliteit!

grappig

Grappig ..omdat ik een dubbele zending kreeg...

Geweldig!

Ik had een complete set badlakens, baddoeken en washandjes besteld. Gewoon de volgende dag al binnen. Supersnel en netjes verpakt.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven