Helemaal in orde

De bestelling werd vlot en compleet geleverd. :)

prima ervaring

Bij nabellen, wegens bevestiging van aflevering wat niet was gebeurd, keurige uitleg ontvangen en direct opgelost.

Volgende bestelling weer Walra

Niets negatiefs op aan te merken , en goed verpakt in stevige kartonnen doos

Fijne kwaliteit dekbed

Ik heb ervaring met Walra, maar dat dateert van ruim 35 jaar geleden. De kwaliteit was van alles geweldig. En dat is het nu ook nog! En ook nog heel betaalbaar, dus ik ben blij.

Producten goed, betalen ****

Betalingen met Klara werkt niet goed

Super kwaliteit

De kwaliteit van Walra zoals ik die gewend ben!! Blijft goed in vorm en gaat heel lang mee.

Prima service en fijn materiaal!

Snel geleverd, producten van uitstekende kwaliteit

Snel geleverd, producten van uitstekende kwaliteit

Kleur klopt niet. Taupe besteld en grijs ontvangen

De aanbieding 3 + 1 gratis zou duidelijker omschreven moeten worden. Op verpakking van handdoek stond taupe maar de inhoud was grijs. Ik ben beter gewend van Walra.

Uitmuntende kwaliteit.

Dekbedovertrek met mooie kleuren net als op de voorbeelden. Kwaliteit is super en het prettigste is toch wel de langere lengte maten.

Mooi product en snelle levering

Het product waa precies war ik er vsn verwacht had. Snelle levering

Wat ik besteld heb was goed

Al jaren lang trouw fan! Wat n geweldig materiaal.

snel en correct

snel en correct geleverd, goede kwaliteit

Mooie badmat precies zoals ik het verwacht had.

Uitstekend!

Snelle, zorgvuldige levering van über zachte handdoeken!

geweldige service, goede producten, die jaren meegaan, de baddoeken en keukendoeken gaan al jaren me

Jammer dat we de molton niet per meter of zonder omslag konden kopen, omdat de maat niet paste bij ons grote bed, nu ben ik creatief en de molton onderleggers aangepast.

Goede kwaliteit

Heb keukendoeken, theedoeken en vaatdoeken van Walra gekocht en heb er geen spijt van.

Ik ben nog steeds tevreden met de kwaliteit van Walra productie. Ik heb mijn keuken doekjes en bad handdoekjes kocht ik allemaal bij Walra. En ik gebruik het nog steeds dat was al 55 jaar geleden. Ja ik ben heel dik tevreden.

goede service

goede service en goede kwaliteit. Ik ben er blij mee

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Gewoon prima.

Duidelijke website, goede informatie en snelle levering!

Alles prima geleverd, alleen jammer dat de Buitenhofs kapot was , dit is minder op n bestelbedrag van meer dan 400 euro. Verder alles goed.

Prettig contact, goede producten, verbetering mogelijk qua milieuaspecten

Ik was op zoek naar milieuvriendelijke textiel en vond dat wel bij Walra. Wat ik jammer vind is dat er nog geen ongebleekt materiaal verkrijgbaar is, maar dat heb ik nog nergens gezien... Verder vond ik dat er erg veel plastic gebruikt werd. En de aparte kaartjes die aan de handdoeken en washandjes geknoopt worden vind ik ook niet nodig. Wel eerlijke en vriendelijke reactie op mijn berichtje. Ze hebben aangegeven te kijken naar mogelijkheden om minder plastic te gebruiken.

staat hier onder

Uitstekende kwaliteit in goede verpakking ontvangen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven