Snel antwoord op mijn vragen.

Goede ervaringen

ZEER GOEDE KWALITEIT

De aankoop van de matrashoezen zijn van UITMUNTENDE kwaliteit.

Vriendelijk aan de telefoon

Goed product

De producten van Walra zijn kwalitatief goed en niet duur. Je krijgt waar voor je geld

mooi dekbedovertrek

Mooi dekbedovertrek, snelle levering. Helaas was t dekbedovertrek een paar dagen later overal te koop voor de helft van de prijs.

Mooie kwaliteit badtextiel en ook mog van gerecycled katoen.

Snelle levering van de gastendoekjes in dezelfde kleur als de Walra baddoeken en washandjes die ik al had. Super zacht en ze drogen prima. Het roze kleurt mooi bij onze grijze badkamer.

alles in orde

snelle en correcte levering

Alles snel en goed bezorgd, mooie kwaliteit!

Geweldig goed en vertrouwd bedrijf !

Alle bestellingen van beddengoed en handdoeken die ik bij Walra heb geplaatst, zijn heel goed afgehandeld. De kwaliteit van alles is fantastisch, zoals altijd. Ik raad iedereen aan om eens te kijken op de website en een keus te maken uit het ruime aanbod.

Erg fijne bedoelen.

Mooie kwaliteit , en duurzaam..

Heerlijk om fijne handoeken te hebben.

Jammer dat de korting alleen geldt voor het goedkoopste product. Maar de kwaliteit is prima.

Alleen Walra hier in huis!

Geweldig beddengoed, wat lang mooi blijft!

Sloop is kapot na een paar maanden, Walra doet niets.ts.e

Het sloop van een lits jumeaux set is kapot na een paar maanden al. Gekocht via AH. Gemeld bij Walra, zij zeggen : oud dessin, dus we doen niets. Wel korting voor nieuwe aanschaf. Erg teleurstellend, de kwaliteit is niet Walra-waardig.

In 1 woord geweldig

Ik maakte als 17 jarige kennis met walra. Heb destijds al mijn uitzet daar gekocht. En nu zoveel jaren later ben ik nog steeds zeer tevreden.

Supersnel

Zeer snelle levering en prima kwaliteit!

Heerlijk geslapen!

Kwaliteit, snel, goed verzorgd!

Mooie handdoeken, maar puzzelen met de korting

Wij waren net in Eindhoven komen wonen en wilden het liefst duurzame en lokale handdoeken kopen. De 3+1 gratis actie voor de gerecyclede handdoeken van leek ideaal, maar in de praktijk was het lastig - vanwege de voorwaarden - om deze handdoeken op een voor de klant voordelige manier te bestellen. Uiteindelijk lukte het, met vier separate bestellingen. Voor beide partijen niet handig.. Maar het was het waard, de handdoeken zijn prachtig!

Goed geholpen door back office

Liep vast op de webshop, telefonische hulp werkte erg goed. Toen kon ik mijn bestelling gestand doen en deze werd de dag erna al bezorgd.

Goede kwaliteit en snelle levering

Bij de laatste bestelling helaas geen verzendbevestiging ontvangen waardoor ze ineens onverwachts met het pakket voor de deur stonden. Ik zou graag een bevestiging van de bestelling willen ontvangen ipv alleen een verzendbevestiging als ik nog eens een bestelling zou plaatsen.

Handoeken van walra zijn perfect en van super kwaliteit .

supersnelle levering van een prachtig product

supersnelle levering van een prachtig product

Geweldig!

Goede kwaliteit, keuze genoeg

Bestellen ging makkelijk en werdt op tijd geleverd. Netjes verpakt.

Eerlijk en vertrouwde kwaliteit!

Duidelijk website, snelle ontvangst. Mooi kwaliteit produkt!

Geweldig!

Sales heeft gewoon superfijne spullen. Dat was eind jaren tachtig al zo toen ik ging sparen voor mijn uitzet en nu nog steeds.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven