Na een fout van mijzelf, werd er door Walra voor een zeer goede oplossing gezorgd. En zo werd mijn pakket op het juiste adres bezorgd .

Kwaliteit

Goed passende hoes voor fransbed in de caravan.

Prachtige handdoeken!

Handdoeken besteld voor ons gastenverblijf in Spanje. Prachtig zijn ze en drogen goed af! Mooie kwaliteit en kleur is super! Besloten om meer te bestellen voor ons privé ☺️

Mooi en goed martiaal heel blij mee!

Jaren plezier van en nu nog steeds.

Uitstekend! Wales stelt niet teleur!

De molton en overtrek zijn van goed materiaal lekker zacht en passen super goed om het matras!

Bestelling en bezorging dino badcape prima

Leuke dino badcape besteld voor mijn kleinzoontje. Heel leuk, goede kwaliteit!

Slechte kwaliteit en te klein.

Ik heb een molton en hoeslaken voor ons nieuwe bed, 2 weken voor levering op voorhand, gekocht. Gewassen op 30 en daarna hangend laten drogen. Zoals het wasvoorschrift beschrijft voor de eerste keer. Opgevouwen weggelegd in de kast. Toen het bed aankwam wilde ik beiden natuurlijk op het bed doen, maar helaas waren beiden veel te klein. De topper vouwde helemaal omhoog. Doordat het gewassen was en ik de originele verpakking niet meer had, kon het niet geretourneerd worden. €100 letterlijk in de prullenbak. Nooit weer.

uitstekende kwaliteit en service

Mijn moeder kocht al bij walra dus de goede kwaliteit was me al bekend van jongs af aan. Ook ik ben nog steeds fan van walra!

Doen wat ze beloven/afspreken

Prachtige kwaliteit, spullen voor in je slaapkamer en badkamer

Mooi afgewerkt beddengoed en heerlijke badhanddoeken, ik ben fan!

Luxe in de badkamer

Zeer mooie kwaliteit! En in toffe kleuren! Heerlijk zacht! Aan een eerlijke prijs!

Walra. Prachtige producten

Mijn ervaring met producten. 10. Het bezorgen. Vraagteken i v m. Dat ik thuis was en de dhl auto door reed. En gezegd werd dat ik niet thuis was. Steeds de deur op een kier gezet. Dus dat klopt niet. Wel werd het de volgende dag bezorgd. . Groetjes Antje

Kwaliteit

Heerlijke handdoeken met een goede kwaliteit

Prima product en levering

Had al eerder een Frans laken en dat bevalt goed. Jammer dat 1laken in zo’n enorme doos gestopt wordt. Kost jullie 1,5 ster!

Top! Kwaliteit in alles

Bestellen gaat makkelijk- levering snel en netjes- top kwaliteit handdoeken! Mooie kleuren en lekker dik en met lusje om handdoek op te hangen.

Goede kwaliteit

Walra heeft nog goede kwaliteit. Een vd ouderwetse merken die nog lang meegaan. Blij mee.

Dekbedovertrek valt tegen, klantenservice wel goed

Het dekbedovertrek is niet wat ik ervan verwacht had. Extra lengte is wel fijn, maar het materiaal valt tegen.

Pakket is helaas nog steeds niet bezorgd

De pakketdienst heeft een fout gemaakt bij het sorteercentrum daarom is het pakket nog steeds niet bezorgd. Ook is er nog geen nieuwe bezorgdatum bekend. Heel vervelend dit

Met een dag geleverd en prachtige kleuren en super zachte kwaliteit de badhanddoeken . Het is weer een feest in de badkamer .

Keurige levering

Snelle keurige levering en kwalitatief mooi product..

top

Fijn schort

Gemakkelijk super snel

Bestellen gaat gemakkelijk ruime keuze mooie materialen

Snelle levering en heel mooie kwaliteit

Het bestelde wordt snel geleverd en is van een heel goede kwaliteit. Ik heb nu handdoeken en beddengoed en alles is zeer goed.

Hele snelle levering

Super fijne hoeslakens voor de camper besteld, deze hebben een perfecte pasvorm

Snelle levering, uitstekende kwaliteit. Leuk om te weten: mij allereerste handdoeken kocht ik 51 jaar geleden bij jullie!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven