Super goed

Kwaliteit en zorgvuldig contact klant

helemaal prima

nvt

Snelle levering en prachtig dekbed overtrek ontvangen!

Heerlijk zacht

De producten van walra zijn niet alleen van top kwaliteit maar ook super zacht

Helemaal top

In één wordt, top!. Snelle levering en goed verpakt. Ons beddengoed koop ik alleen nu via Walra zelf.

Ben zeer tevreden

Voelt heerlijk

Goed werkende firma

Recyclede handdoek besteld. Prima kwaliteit en goede prijs. Snel geleverd. Een klein minpuntje is dat de basiskleur wit niet in de productie lijn zit.

Bestelling werd snel geleverd en was heel goed en mooi verpakt, dat is prettig uitpakken. Product was zoals verwacht.

Met Walra begeef je je in je eigen Wahalla

Heel lekker bedden goed Nu kijken hoe het over een tijdje zich ontwikkeld

Mooi beddengoed

Fijne hoeslakens

Top! Snelle levering en mooie handdoeken!

Blij met de mooie handdoeken!

mijn ervaring met Walra kan niet beter. duurzaam.goede kwaliteit en een cadeautje bij het uitpakken!

Prima kwaliteit

Bestellen gaat erg prettig. De levering werd 3x met 1 dag uitgesteld door de vervoerder. Uiteindelijk ben ik met het kussen wat ik heb besteld matig tevreden. Dit komt omdat ik het kussen niet lekker vind liggen, dit is heel persoonlijk. Dus iemand anders kan er perfect op liggen.

Heerlijke handdoeken!

Goede kwaliteit. Ik kom uiteindelijk toch weer bij Walra uit.

Het was zeer leuk om met Walra te bestellen en zeer tevreden

Alles goed

Mooie handdoeken snel geleverd niks om op aan te merken.

Prima dekbedhoes

Hergebruikte katoen, goed voor het milieu en ziet er mooi uit!

Snelle levertijd, mooi product, correcte kleur naar verwachting

Snel geleverd en heerlijke handdoeken.

Goede kwaliteit.

Kwaliteit zoals verwacht goed

Dekbedovertrekken besteld. Ze werden geleverd zoals afgesproken en de kwaliteit is precies wat ik verwachtte. 45 jaar geleden heb ik mijn handdoeken uitzet van Walra gekocht enkele handdoeken zijn nog in gebruik.

Prima service!

Ik had mijn kleed gewassen volgens voorschriften maar het kleed ging pillen. Nadat ik een foto via whatsapp verstuurde kreeg ik direct een nieuw kleed gestuurd. Fantastisch!

Fantastisch dekbed

Fantastisch dekbed van Walra, heerlijk licht en ademend en toch warm genoeg

Prima kwaliteit!

De kwaliteit is als vanouds. Mooie diverse kleuren, voor ieder wat wils. Prijs is naar kwaliteit!

Perfecte kwaliteit

Heerlijk dekbed mooi katoen. Ik ga er zeker op 1 aanschaffen in de toekomst