Heel goed en fijne kwaliteit

Mooie maar pluizige handdoeken

Prachtige stof, mooie kleuren. Maar het stoffilter van de wasdroger zat boordevol pluis. Wordt hopelijk beter. Bij de zending ontbrak een handdoek. Werd wel supersnel nagestuurd.

Binnen 2 dagen geleverd,en goede kwaliteit.

Binnen 2 dagen geleverd en goede kwaliteit.

Goede kwaliteit. Mooie maten en instopstrook.

Snelle levering, super kwaliteit

Eerste keer dat ik wat besteld heb. Zeer tevreden over de snelle en complete levering.

Zeer prettig

Mooie producten

Mooie producten

Snelle levering en het materiaal ziet er mooi uit en voelt heel prettig

Goede handdoeken en snelle levering

Prima handdoeken en snelle levering. Twee handdoeken retour gestuurd die ik te groot vond en ook dat is goed gegaan.

Duurzaam en fijn dekbed

Ik heb gekozen voor het dekbed Amsterdam vanwege allergie. Dit katoenen dekbed is iets meer fluffy dan doorgaans. Slaap er heerlijk onder en wordt niet meer met allergie klachten wakker!

Bestelling op tijd geleverd en kwaliteits producten

Bestelling op tijd geleverd en kwaliteits producten

Superkwaliteit en levering zoals het hoort!

Het is heel aangenaam om de doos in ontvangst te nemen. De artikels zitten heel mooi verpakt. Duidelijk met de grootste zorg klaargemaakt.

Blij makend assortiment van goede kwaliteit

Fijn assortiment van mooie spullen met een hel goede kwaliteit. Veelzijdig aanbod, supersnelle levering

Mooi dekbedovertrek

Snelle levering, heerlijk zacht katoen.

super snelle levering

Alles is naar wens verlopen, snelle levering en super kwaliteit.

fantastisch

wij zijn tevreden met de spullen die wij hebben ontvangen en de goede service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie producten, werken gelijk goed. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Prima dekbed

Geweldig dekbed snelle levering. Maar hij was net binnen en stond het dekbed op de site bij een ander al afgeprijsd. Nog wel 20 €

Besteld en bijna per omgaande ontvangen!

Super product

Ruim 35 jaar geleden begonnen met sparen voor de uitzet bij Walra. Sindsdien geen andere handdoeken en theedoeken voor mij

Positief

Alles correct en op tijd geregeld. Prima spullen, maar dat wisten we uit ervaring al van Walra.

Al jaren terug gebruik van walra handdoeken! En de laatste gaan nog mee vanaf die tijd! 1990

Prima service en kwaliteit

Er was een handdoek te weinig geleverd, maar na contact met de klantenservice werd deze binnen enkele dagen nageleverd. Het is snel opgelost zonder problemen.

zeer goed ervaring!!

Goed geholpen aan de telefoon door een mevrouw van Walra en zo een goede keuze kunnen maken voor een kado voor mijn vrouw. Mijn vrouw zeer blij met de mooie en grote handdoeken en de bijpassende washandjes.

Was prima

Het was precies wat ik bedoelde

Geweldige kwaliteit en snelle levering

Fantastische handdoeken ! Zo blij mee ! Snelle levering en afhandeling. Zeker een aanrader!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven