Alles snel en goed afgewikkeld.

Prima dus.

Geweldige producten

gewoon goed

zelf verkeerd artikel besteld, retour gezonden en betaling snel terug. daarna juiste bestelling gedaan en ook weer snel en goed verpakt ontvangen

Niet meer de kwaliteit van vroeger

Wij hebben keukenset besteld maar het is niet meer de kwaliteit van vroeger scheef en dun. Nee waren wij niet gewend van Walra

Duurzame toppers!

Mooie 'remade' badhanddoeken besteld. Ze zijn grotendeels van hergebruikt materiaal gemaakt wat de voornaamste reden was voor deze handdoeken te kiezen maar daarnaast zijn ze kwalitatief goed, mooi afgewerkt en hebben ze prachtige kleuren! Ik ben er blij mee.

Fijne overzichtelijke website!

Fijne overzichtelijke website waar ik makkelijk kon vinden wat ik zocht. Service was vlot. Bestelling direct de volgende dag compleet ontvangen en keurig afgeleverd!

ik ben zeer tevreden.

De zending in perfekte staat ontvangen en mooie kwaliteit

Matig

Op de site kon ik kiezen tussen onder andere antraciet of grijs. De grijze kleur oogde meer bruin dus heb ik voor antraciet gekozen. Toen ik de handdoeken kreeg stond er in de beschrijving dat ik de kleur antraciet/grijs had. Terwijl daar op site echt onderscheid in wordt gemaakt. Bij deze levering niet en het was meer bruin dan grijs. Niet tevreden hierover. Alles terug gestuurd.

Gewelig

De kwaliteit van de producten zijn van zeer goede kwaliteit. Al voor mijn huwelijk spaarde ik mijn uitzet bij elkaar waar ik vele jaren enorm veel plezier aan heb gehad .

Kwaliteit is een stuk minder dan vroeger

Het beddengoed (dekbedovertrek en kussens) is erg slordig genaaid. De theedoeken vond ik erg flodderig en het hoeslaken zat na 1 keer wassen op 30 graden al krap om het matras.

Slecht

Na app contact en een aantal vragen gesteld niets meer. Geen antwoord, niets. Slechte service.

mooie kwaliteitsspullen,vlot geleverd!

mooie kwaliteitsspullen, vlot geleverd!

Top kwaliteit

Zoals altijd: als op de foto en top kwaliteit.

Snelle levering en netjes verpakt

Heerlijk zachte dikke handdoeken

Fijne handdoeken en washandjes van Walra.

Ben tevreden over de bestelling, maar niet zo over het product.

Heb gastendoekjes besteld. Al heel snel was van 1 van de handdoekjes het ophanglusje stuk. Daarna waren de knoopjes waarmee de franjes vastzitten al snel los. Nee, dus niet erg tevreden over het product.

Kwaliteit uitstekend!

Snelle bezorging. Uitstekende kwaliteit. Ik word blij van Walra.

Kleur anders dan op foto

Vlot geleverd en retour afgehandeld. Kleur kwam niet overeen met online afbeelding.

Makkelijk om te bestellen. Wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.

Snelle levering, keurig verpakt en geweldig mooie overtrekken.

Goede ervaring, bestel voortaan mijn linnengoed bij Walra.

Ouderwetse Walra kwaliteit

Mooi dekbedovertrek, lekker zacht, gewoon ouderwets Walra Kwaliteit. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering van theedoeken en keukendoeken, mooie kwaliteit

Heerlijk

Zo fijn en mooi dekbedhoes. Heerlijke handdoeken washandjes en keukendoeken. Ben fan dus.

Kwaliteit

Goede kwaliteit bedlinnen! Prima service!

Mooie kwaliteit!

Beddengoed is fantastisch, wat een luxe kwaliteit! Ik had ook keukendoeken besteld, maar die heb ik retour gestuurd. Ik vond ze te dun van stof.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven