Top merk

Walra is bij mij al bekend uit de jaren 60 toen kwam er nog iemand aan de deur ,heb toen mijn hele uitzet bij elkaar gespaard voor ons huwelijk , ook mijn zusters en onze dochter die ook veel walra producten er van hebben gekocht . Dus in onze fam een vertrouwd merk en mooie en sterke producten dus vandaar TOP MERK Anneke Hooft-Gaarenstroom Baarn

Het product voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Prima product. Kwaliteit en kleur voldoen aan mijn verwachting. Probleemloze verzending. Keurig verpakt in een compacte doos.

Goede kwaliteit

Al jaren ben ik gek op Walra. De kwaliteit is goed. Je hebt er jaren plezier van!

Producten van kwaliteit

Nog iedere dag blij met mijn Walra handdoeken, washanden, keukendoeken, en beddengoed.

uitstenkend

goeie mooie kwaliteit ..

gewoon heel goed

Zoals ik gewend ben aan dit product

Fijne gastendoekjes

Ik ben heel blij met de hammam gastendoekjes, past heel mooi in mijn 'boho stijl' toilet. En ze drogen goed. Snel geleverd.

Prima handdoeken

Handdoeken van gerecycled katoen. Daar zie je niet niets van. Ze zijn gewoon goed. Tip voor Walra, voor mij is het niet nodig om iedere handdoek apart in plastic te verpakken.

Mooie kwaliteit

Het dekbedovertrek is prachtig en mooi van kwaliteit. Helaas had ik zelf de verkeerde maat topper besteld. Deze retour gestuurd, maar het geld staat helaas nog steeds niet op mijn rekening. Het liefst had ik bij de retourzending aangegeven dat ik het artikel wil ruilen tegen een juiste maat. Dat was gewoon het meest praktisch geweest. Nu wacht ik op het geld van de retourzending en dan pas kan ik de juiste maat bestellen.

Fantastische producten

Toen ik 42 jaar geleden trouwde had ik een heel uitzet van Walra. Nu heb ik weer allerlei dingen gekocht, waaronder een prachtig dekbedovertrek. Wat ben ik er blij mee. Ook heb ik nieuwe handdoeken en washandjes van Walra gekocht. Ik ben (gelukkig) weer terug bij mijn eerste keuzen: Walra!

Mooie kwaliteit

Prima product

Mooie dingen van Walra

Als ik nieuwe spullen wil of iets wil vervangen kijk ik wèl even bij Walra. Mooie dingen voor een goede prijs.

Heel goed, mooie dikke kwaliteit.

De kleur van thee en keukendoeken worden beschreven als kiezelgrijs, maar het is meer roomwit/ zachtgeel. Was voor mij verder geen probleem maar wel als je persé grijs wilt hebben.

Hele fijne kwaliteit handdoeken

Fantastische handdoeken

Fijn

Hele goede service

In mijn nieuwe dekbedovertrek zat een scheur, maar met een appje met het walrateam had ik al 2 dagen later een hele nieuwe thuis gestuurd gekregen. Super fijne zachte stof. Nogmaals bedankt!

Snelle service en mooie producten

Hele fijne handdoeken.

Goed product en erg leuk dat het van gerecycled materiaal is gemaakt!

Helemaal goed

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Uitstekende service en levering.

uitstekend.

Veel pluizen.

De handdoeken geven heel veel pluizen af. Ik heb ze voor gebruik gewassen en vanwege het pluizen nog een keer. Als iemand een oplossing weet, hoor ik dat graag. Het betreft de blauwe gerecyclede handdoeken.

super

1 belletje voor info en 1 mail voor bestelling en voila, de volgende dag had ik het al in huis. Super snel

Ik ben bekend met de goeie kwaliteit van Walra handdoeken. En daardoor weer extra aangeschaft. Heerlijke zachte handdoekenmerk binnen 1 dag binnen.

Besteld en meteen reactie snel opgestuurd. Ben er blij mee. En de lakens zijn van goede kwaliteit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven