KLASSE

Om kort te gaan: mijn nieuwe hamamdoek werd door de bezorgdiens afgeleverd in een opengescheurde doos. De bestelde hamamdoek zat er in, maar zag er niet meer uit: zó vies. Wat was er met deze zending gebeurd onderweg? Ik heb direct met de verkoper contact opgenomen. Ik kreeg binnen 24 uur een prachtige reactie. De vieze hamamdoek mocht ik houden en kon direct de was in. En twee dagen later werd er een prachtige nieuwe hammdoek afgeleverd. Mooi verpakt in cellofaan en in een gesloten doos. Waar naak je dat nog mee?

Goede kwaliteit handdoeken

Heerlijk zachte en goede kwaliteit dekbedovertrekken.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snel verstuurd goed verpakt

Walra blijft Walra.

Zelfs na 42 jaar nog steeds Walra liefhebber, collectie blijft mooi.

mooie doeken

ik heb theedoeken, keukendoeken en vaatdoeken besteld die heel prettig in het gebruik zijn. het is een soort wafeldoek en zijn heerlijk in het gebruik. nemen het vocht goed op. wel vreemd, als ze gewassen zijn, dan lijken ze gekrompen, maar na licht strijken hebben ze weer de normale afmeting.

Gewoon goed

Gewoon goed

Geweldige service

Ze leveren snel uit en bij vragen helpen ze snel en deskundig

Nog steeds goede kwaliteit. Ik gebruik het al 25 jaar. En tot volle tevredenheid

Topkwaliteit

Heb zelf jaren voor Wale gewerkt met thuisparty Gebruik het zelf al bijna 50 jaar zou niet wat anders willen topkwaliteit

mooi kwaliteit

mooie goede handdoeken van een mooie kwaliteit

Mooie hand- thee en badderden

Mooie kwaliteit keuken en bad doeken ! Blij mee !

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit hoeslakens

Prima, mooi product , op tijd geleverd

Mooi product, fijne kwaliteit en op tijd geleverd

uitstekend

Al jaren fan van Walra, alles blijft gewoon super goed, mooie kwaliteit.

Dikke zachte Wales handdoek

We hebben omdat we een nieuwe badkamer kregen onze handdoeken vernieuwd. De nieuwe dikke heerlijk zachte handdoeken zijn een fijne aanvulling op onze prachtige badkamer.

goed. 8

echter heb de navy en blauwe handdoeken teruggestuurd Deze wil ik graag vervangen voor de grotere maat. Had deze opm. geschreven op bon bij de teruggestuurde handdoeken. Heb echter niets gehoord. Graag uw reactie met vriendelijke groet

Nooit meer anders

Al van kinds af aan bekend met walra. Alleen nog maar walra voor mij. Mooie kleuren, goede kwaliteit, goede prijs-kwaliteit. Veel keuze. Blijft mooi en goed op maat na ontelbaar keer wassen.

Snel geleverd en van prima kwaliteit!

Mooie zachte handdoeken in trendy kleurtjes. Ze waren makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Goeie kwaliteit,goeie service!

Geweldige mooie uitstraling

Precies wat ik er van verwachte

Prachtige dekbedhoes

Dekbedhoes is van goede kwaliteit en maat. Ziet er mooi uit.

Nette service, mooi verpakt

Snelle levering en mooi verpakt. Prachtige materialen. Heb inmiddels de handdoeken die super zacht zijn. En het beddengoed is zo heerlijk. Nooit meer terug. Dit slaapt zo heerlijk.

Mooie kwaliteit is materiaal en uitstraling

Snel geleverd en goed via de site te bestellen. Jammer dat jullie geen servies meer verkopen.

top kwaliteit

Snelle service , top kwaliteit