Heel goede en mooie kwaliteit

Walra is perfect

Snelle bezorging. Bestelling wordt keurig ingepakt en bezorgd. Ik heb dekbedovertrekken besteld. Kwaliteit is super.

Correcte en snelle afwerking van product met fouten . En verzending van nieuw product .

Goede kwaliteiten

Altijd tevreden zijn

Bestellen via site gaat gemakkelijk, duidelijke informatie en snelle levering.

Bestellen via site gaat gemakkelijk, duidelijke informatie en snelle levering.

Mooie kwaliteit, naar verwachting geleverd

Mooi product, prima!

Goede kwaliteit, blijft mooi in de was

...

Mooie kwaliteit en snelle bezorging

Mooie kwaliteit en snelle bezorging .

Heel positief

Snelle levering, netjes afgeleverd

Hele fijne producten

Ik ken de naam Walra nog van vroeger van de uitzet van mijn moeder ;-), maar zelf had ik nog geen ervaring met jullie producten. Dat is nu wel veranderd, ik ben zeer enthousiast over jullie keukentextiel, ook heb ik badmatten gekocht die zeer goed bevallen. Uitstekende kwaliteit en mooie sobere vormgeving, ik ben fan.

Nog steeds een super kwaliteit

27 jaar geleden mijn uitzet bij Walra gespaard. Nu het aan vervanging toe was en er nieuwe zijn gekocht blijkt kwaliteit onveranderd!

Mooie kwaliteit

Helaas bij de filter in keuze qua maat kwamen er ook andere maten bij de keuze. Hierdoor past ie precies, eigenlijk net te klein

Niks mis mee

mooie dekbedovertrekken. blij mee

Goede kwaliteit

Kwaliteit en vlot geleverd!

Heel mooi

Alles is heel mooi en lekker dik en zacht

Ik ben al jaren klant van Walra. Altijd goede kwaliteit en gaan met de tijd mee. Voor het eerst in al die jaren iets waar ik minder blij mee was en heb dat gemeld. Hoe zij dat hebben opgelost..... klasse. Dat maak je zelden mee. Er bestaan dus nog bedrijven die naar hun klant luisteren. Dat is pas zorgen een goede klantbeleving. Voor mij des te meer reden om klant te blijven bij Walra!

Zoals vanoudsher, kwaliteit zonder twijfel

Of je hier nu in 2021 bestelt of in 1980 de service, kwaliteit hoef je nooit in twijfel te trekken.

Mooie producten, goede kwaliteit en uitstekende service

De mooie producten van Walra hebben altijd een goede kwaliteit. Ook na vaak wassen. Hierdoor ben ik een trouwe klant geworden en heb ik o.a. kussens, handdoeken en beddengoed. Daarnaast gaat de levering altijd prima en is de service uitstekend.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering uitstekende kwaliteit

snelle en correcte afhandeling.

Snelle en correcte levering, zat ook netjes verpakt. Alleen jammer voor ons dat het de verkeerde maat was.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven