verkeerde levering nog steeds niet hersteld

Ik had 4 taupe gastendoekjes besteld. Er werden echter 2 taupe en 2 grijze geleverd. Ik heb uiteraard de 2 grijze gastendoekjes terug gestuurd. Gevraagd aan Walra, mij 2 nieuwe taupe gastendoekjes toe te sturen. Nu 2,5 week verder en na telefonisch en mail contact nog steeds de bestelde gastendoekjes niet binnen. Slechte service

Snelle levering, kwaliteit product matig

Dekbed heeft aan 1 kant helaas een lelijke weeffout. Na het wassen ook nog witte strepen. Stof voelt verder wel fijn aan. Stof is voor de helft gemaakt van gerecycled materiaal, wel weer een mooi idee.

Super kwaliteit.

Er goed. Het enige min puntje was alleen dat ik niet kon vinden hoelang de lever dd. was.

Handdoeken prima, topper te klein

De crispy topper 200x160 is te klein, past net aan om de hoekjes vd matras en aan de zijkant gaapt het open, jammer

Prima webwinkel

Goede kwaliteit, wat we gewend zijn van Walra overigens.

Heerlijk overtrek

Goede service en snel geleverd

Eenvoudig bestellen, goede levering en mooie kwaliteit.

snelle levering, netjes verpakt, mooi dekbed.

Mooi dekbed en ook nog uit de sale waardoor ook een mooi prijsje, snelle levering in handige compacte doos die makkelijk te openen was maar ook makkelijk is voor eventuele retourzending, gelukkig was dat voor mij niet nodig. dekbed nog niet gebruikt dus kan weinig vertellen over de kwaliteit.

Mooie dekbedden

Goede, fijne kwaliteit washanden.

Fijne kwaliteit washanden. Ook mooi dat het duurzaam is.

Tevreden

Ben blij met de aankoop Goede kwaliteit En netjes verpakt .

aanrader !!

Snelle levering => topkwaliteit.

TOP

Snelle levering, uitstekende kwaliteit!!!

Was ontzettend snel en netjes.Vr Gr

Great products and fast delivery

I bought towels and beddings, and was impressed by the quality! The products are as good as advertised in the website, were carefully packed, and the delivery was really fast!

Heel snel geleverd ,keurig verpakt,en heel mooi.

Zou deze side zeker aanbevelen en volgende keer zou ik hier weer bestellen.

Ik ken Walra al jaren

prima kwaliteit

mooie kwaliteit, slaap lekker, dicht geweven zacht katoen en linnen prima leveren

Als vanouds nog steeds heel goed.

Walra is nog steeds heel goed. De kwaliteit is geweldig en de service ook. ik had vroeger mijn uitzet bij elkaar gespaard van Walra. En ben nu gewoon weer terug bij Walra.

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld.

Heb al jaren spullen van Walra. Faat echt lang mee

lange bekendheid

mijn dochter heeft al jaren walra spullen en doet daar al heel lang mee (lange levenensduur)

Mooie kwaliteit prima levering

Mooie kwaliteit en prima levering. Heerlijke handdoeken en mooie theedoeken

Ik ben tevreden

Snelle levering, mooie spullen