De kwaliteit is uitstekend en gaat jaren mee.

Al vanaf 1979 sinds ik getrouwd ben gebruik ik producten van Walra. De handdoeken en dat is echt geen onzin. Gingen 25 jaar of sommige zelfs langer mee. Ook het beddengoed super kwaliteit.

Prachtig hoeslaken

Wat een mooi hoeslaken...van goede kwaliteit

Blije dochter met dekbedovertrek

Mijn oudste dochter verblijd met een tweede nieuwe dekbedovertrek, deze vindt zij prettig aanvoelen, circuleert warmte en koelte beter en blijft goed rond haar dekbed zitten. Kortom een blije dochter met dit zeker ook mooie Walra dekbedovertrek.

Fijn bedrijf

Zowel de badhanddoeken als de dekbedovertrekken erg tevreden over. Ze blijven mooi na t wassen. Hier geen ander merk in huis

Geweldig kwaliteit

Toppie

Hele mooie kwaliteit handdoeken

Handdoeken blijven mooi van kwaliteit en kleur. Tevens heb ik al jaren een dekbedovertrek van walra deze blijft ook mooi en voelt heerlijk.

Ik koop graag mijn beddengoed bij Walra, ontzettende goede kwaliteit en super service

Ik koop graag mijn beddengoed bij Walra, Ontzettende goede kwaliteit en super service.

Uitstekende service

Hele mooie handdoeken, mooie kwaliteit en een goede service

Prima kwaliteit

Ruim assortiment, goede kwaliteit en snelle levering

prima hoeslaken voor goede prijs

het is een fijn hoeslaken en niet duur. ik ben tevreden

Top kwaliteit

Mooie dekbedovertrekken van geweldige kwaliteit

Super service

Een mail gestuurd ivm losgelaten lusjes en de handdoeken werden, zonder dat ik daar vanuit was gegaan, direct vervangen. Echt super!

Tevreden!

Mooi dekbedovertrek. Ziet er kwalitatief goed uit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Voelt lekker dik aan!

Goede kwaliteit. Voelt lekker dik en luxe aan.

Uitstekend!

Vlotte levering,goede communicatie Prachtig dekbedovertrek,uitstekende kwaliteit

Snelle correcte aflevering

Mijn bestelling werd tijdig en correct bij afgeleverd

De dekbedovertrekken zijn heerlijk zacht en slapen is heerlijk met zulke fijne lakens

Fijne, zachte, droogmakende handdoeken.

Lekkere zachte handoeken waarbij het droog maken bijna vanzelf gaat.

Geweldig snel geleverd

Heel fijne lakens voor het franse bed in de caravan. Ze zitten strak om het matras en blijven ook zo zitten tojdens de vakantie. Heel fijn.

Snelle levering. Mooie artikelen

Goede pasvorm en kwaliteit.

Kwaliteit!

Vroeger hadden mijn ouders de handdoeken,beddegoed van Walra. Het koste wel wat meer maar het is en was het waard. Goede pasvorm,blijft goed na het wassen. Voor ons niks anders meer. Walra is top!

Snelle levering van prima product.

Zondag bestellen. Maandag in huis. De aangeschafte molton hoes, past perfect en is van een prima kwaliteit.

Uitstekend!

Kwaliteit, snelle levering, top!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven