Supermooie kwaliteit

Al meer dan 25 jaar mijn favoriete merk voor handdoeken!

Goede kwaliteit & snelle levering

Zaterdag 12 september een redelijke grote bestelling geplaatst, en vandaag dinsdag 15 september alles al binnen! Super blij mee! Alleen een beetje jammer dat niet alles leverbaar was, dus moet nog iets bestellen zodra dit weer op voorraad is.

Super goede levering, heel netjes, ook met retour spullen erbij.

Dekbedovertrek is na 1x wassen nog een beetje ruw, hopelijk dat ie na een paar keer wassen wat zachter wordt.

Heerlijke handdoeken

Hele zachte en goede kwaliteit handdoeken. Heel fijn!!

Snelle levering, leuke stoffen

Ik bestelde 3 overtrekken en gastendoekjes voor de handen te drogen. Alles is van zeer goede kwaliteit, ik hou van de kleuren ! Zeer snelle levering !!

Goede kwaliteit, prima prijs/kwaliteit verhouding

Service goed. Ik heb twee dekbedden besteld, omdat ik wilde voelen. Retourneren geen probleem en snel bedrag retour op de rekening. Dekbed kwaliteit is goed, lekker zacht.

Kwaliteit

Hele goede kwaliteit

Goed zacht dekbed met mooie uitstraling

Moest even slikken bij het kopen van twee dekbedovertrekken, want dat is toch even 80 euro. Toch merk ik wel echt verschil ten opzichte de goedkopere dekbedovertrekken. Ik vind dit dekbed wel echt zacht aanvoelen (ik heb type Leave It -Celedon met Renforcé Soft Touch) en het voelt aan als een degelijk dekbed en dus inderdaad zacht. Daarom denk ik dat we binnenkort nog een extra set aanschaffen zodat we er weer warmpjes bij liggen deze winter ;-) Ook leuk dat we er twee gratis mokken bij hebben gekregen, een kleine attentie van Walra. Walra heeft het dekbed snel verzonden, helaas wel met DHL en onze bestelling was bij een ander adres afgeleverd door hun slordige bezorger. Daar heb ik verder ook geen update van gekregen via de mail van DHL, dat mijn pakket überhaupt bezorgd was. Het is dat de achterbuurvrouw zo aardig was om de bestelling mijn kant op te brengen, anders was ik deze mis gelopen. Dus qua bezorgdienst zou ik toch Post NL aanbevelen!

goede kwaliteit, snelle levering

Walra levert goede kwaliteit en een snelle levering, producten voelen niet stug aan, dekbed zit in een mooie hoes om te bewaren voor je 4-seizoenen dekbed. Helemaal top!

Super snelle levering en goede kwaliteit handdoeken en moltonnen. Een echte aanrader. Goede prijs/kwaliteit verhouding

De dekbedovertrekken van Walra zijn geweldig! Ze hebben mooie kleurtjes die mooi blijven na het wassen. En ze zijn van heerlijk zacht katoen. Ook snelle levering als je op de site besteld. Ik wil alleen nog maar bedovertrekken van Walra!

Mooie kleur!

de remade cotton handdoeken besteld in de kleur Jade, hele mooie kleur en materiaal

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Dekbedhoes uitgezocht op de site. Uitgezochte hoes was €40 goedkoper dan de normale prijs. Satijn katoen. Prachtig. Je krijgt het gevoel in een duur hotel te slapen.

Mooie spullen, goede kwaliteit en prima levering.

Hele fijne zachte stof. En super vrolijk

Geweldige stof voelt super aan...geen rare fratsen met wassen en drogen...al vanaf kindsafaan hadden wij walra thuis en nu geef ik het mijn kinderen...die op kamers zijn gegaan.

Mooie spullen met kwaliteit

Ik ben zeer tevreden.

Heerlijk zacht & fris!

De dekbedovertrekken die wij hebben zijn heerlijk zacht en voelen fris aan. En belangrijk: komen ook echt overeen met de foto die je op de website ziet. Snelle levering, goede service. Aanrader!

Zachtste dekbedhoes ooit

Super mooie en zachte hoes.top kwaliteit. Heerlijk lang om makkelijk goed in te stoppen. '

Uitstekende kwaliteit

Het beddegoed is precies zoals op de foto's wordt getoond. Uitstekende kwaliteit, zoals ik gewend ben van Walra. Ook na het wassen trekt de stof niet scheef, zoals bij andere merken vaak wel her geval is. Tevens een snelle levering en goede communicatie hierover.

Geweldige service

Mooie producten en veel keus. Snelle verzendig en zeer goede service!

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Ik heb een dekbedovertrek besteld waar ik ontzettend blij mee ben. Hij heeft van binnen een andere print dan aan de bovenkant wat deze erg uniek maakt. Zo'n uniek item heb ik niet bij een andere webshops kunnen vinden. Volgende keer zoek ik dan ook zeker eerst bij Walra! Ook de levering was verbazingwekkend snel. Erg blij mee.

Mooie producten, snelle bezorging

Een aantal handdoeken bijbesteld na spaaractie bij de Etos. Passen perfect bij de andere qua kleur en materiaal.

In de sale een mooi dekbedovertrek dots/doodles gekocht. Gelijk koud gewassen en buiten laten drogen en direct mijn bed opgemaakt. Heel tevreden over het resultaat. De maat 200 x 200 valt gelukkig royaal uit zodat het dekbed niet krap in de overtrek zit. Dat is helaas wel het geval bij mijn Walra paardenbloem pluis overtrek. Een erg zonnig dekbedovertrek waar ik heel blij mee ben!!

Verkeerd product geleverd

Ik krijg al een vraag tot beoordeling en heb mijn product nog niet ontvangen. Verkeerde maat werd geleverd. Heb mijn pakket moeten terugsturen en pas na ontvangst van mijn pakket, zou de juiste maat worden opgestuurd. Afwachten dus....

Mooi product-snelle levering

Duidelijke site, mooie producten maar wel prijzig. Ik heb een antraciet kleurige velours plaid gekocht. Mooie kleur en kwaliteit. Lekker op het voeteneind van het bed.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven