Mooi fijn dekbedovertrek

Mooie kwaliteit, fijn zacht materiaal Maat goed

Heel snelle verzending keurig verpakt

Prima, zoals afgesproken

Goede kwaliteit en ook de verpakking en verzending was keurig.

Mooi bedtextiel. Zoals op de foto. En het slaapt er heerlijk onder...

Zeer goed!

Snelle levering ,zeer vriendelijk personeel aan de tel .behulpzaam.! Daarbij goede kwaliteit,voor zeer schappelijke prijs.!

Top kwaliteit

Het Walra dekbed is heerlijk zacht

Top service en top kwaliteit handdoeken!

valt een beetje tegen

Materiaal katoen prima. Maar dessin, delfts blauwe print lijkt nogal vervaagd/verwassen. En de achtergrondkleur is geen helder wit maar eerder crème.

Nieuwe hoeslakens voor de camper met een queensbed gekocht. Echt fantastisch! Wat een mooie pasvorm! Ook kwalitatief geweldig!

Prachtige overtrekken

Mijn ervaring is dat ik heerlijk slaap onder de overtrekken en hoeslakens. Ben heel gevoelig voor bepaalde stoffen, er is duidelijk een verschil in het soort katoen. Ik vind de stof heel prettig aanvoelen. En ik ben dan ook heel tevreden.

Ik vind het perfect al het linnengoed

Ik heb in het verleden mijn hele linnen uitzending van Walra bij elkaar gespaard en ben er heel tevreden over.

Heel netje en snel afgehandeld.

Vlotte levering

Hoeslaken zit in een hoekje de naad los

Prachtige kwaliteit en snelle levering, top!

Makkelijke webshop, goed gepriksd

Dikke pluim voor een goede fijne en snelle afhandeling

Na een klacht is deze fantastisch opgelost ! Een dag later lag de bestelling al klaar. Blij als ik de badkamer inloop.

Eindelijk goede en betaalbare hoeslaken

Elke nacht moest ik mijn hoeslaken om het matras zetten, als iemand gaat slapen gaat het gelijk los, ik kon niet slapen ik had een hekel aan dat. Deze hoeslaken is magisch blijft goed om het matras hele dag en nacht lekker stof goede kwaliteit, al gewassen in de droger en niet gekrompen. Mijn man zegt ons bed voelt hotel achtig, we kunnen niet wachten om te slapen elke nacht. HEEEERlijk

geweldige kwaliteit

ik gebruik al 45 jaar Walra en ben nog altijd tevreden. ben aan mijn laatste keuken/theedoeken begonnen en daarom nieuw weer erbij gekocht alleen jammer niet meer zo groot als voorheen

Comfortabel en ontspannen slapen

Heerlijk dekbed, mooie print en prima kwaliteit.

Goede kwaliteit

Alle producten die ik tot nu toe heb gekocht bevallen heel goed. De bezorging is vlot en de communicatie soepel.

fijne handdoeken

snel geleverd, 2x gewassen en zijn heerlijk zacht.

Netjes en correct

Afhandeling correct netjes en goed verpakt. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Ziet er kwalitatief goed uit.

Alles is goed van kwaliteit en het blijft mooi en lekker zacht

Ik ben heel erg tevreden over jullie Slaapkamer slopen en lakens badkamer handdoeken washandjes keuken keuken doeken en theedoeken en vaatdoeken Goede kwaliteit en het blijft mooi

De maat van de topper niet goed!!!

De topper ontvangen en gelijk uitgewassen op 40 graden Vandaag op ons bed willen doen maar de topper is te klein Kan ‘t niet meer ruilen denk ik want ik heb de verpakking ook niet meer !!!! Gr. M.Dijkman

Dekbedhoezen en matrashoezen had ik al. Nu dekbedden gekocht. Geen 2 delen meer, werd me te zwaar. Makkelijk opmaken en ook warm genoeg.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven