Bestellen goed Bezorging goed Overtrek goed

Mooie producten en uitstekende service!

Mooie producten en van goede kwaliteit!

Snelle verzending van mooie producten!

Walra staat al heeeeeel lang voor goede kwaliteit en mooie producten. Ook deze bestelling werd de volgende dag al geleverd en de hoeslakens zijn schitterend. Ik ben blij met Walra!

Walra staat voor goede kwaliteit

Super mooie producten voor een goede prijs. Ik ben blij met mijn badjas en ons beddengoed van percal katoen. Heerlijk zacht en hele mooie kleuren ( Vintage)

Heb al meer dan 30 jaar goede ervaringen met Walra

Bij eventuele klachten wordt het probleem altijd snel en zeer correct opgelost! Ben dan ook zeer tevreden!

Mooie kwaliteit spullen

Snelle levering en de kwaliteit is top. Ook retourneren gaat gemakkelijk.

goede kwaliteit

goede kwaliteit mooie stof en kleuren weet uit ervaring dat walra toch de beste kwaliteit van badhandoeken/washandjes ed heeft raad het daarom iedereen aan

Snelle verzending, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel verstuurd en de communicatie daarover was duidelijk. De bestelde artikelen zijn van prima kwaliteit zoals ik van Walra gewend ben. Een paar weken geleden heb ik een bericht naar de klantenservice gestuurd en daar kreeg ik snel en netjes antwoord op! Kortom, zeker aan te raden een bestelling te doen!

Ontzettend fijn dekbed

In de sale gekocht, een super fijn dekbed van katoen-satijn. Ik ben echt fan van Walra!

Geweldig!

Super service, snelle levering, top kwaliteit!

Zeer snel bezorgd, degelijk verpakt en kwaliteit is top

Ik beveel dit merk direct aan

Snelle levering, goede kwaliteit dekbedovertrekken!

Het 'dots' dekbedovertrek besteld. Hij was in de aanbieding. Goede kwaliteit, slaap er heerlijk onder. Ook na het wassen nog mooi, gaat niet pillen.

Goed materiaal

Ik heb twee gastendoekjes besteld die heel fijn zijn. Ze zijn precies goed van grootte en de kleur (Jade) vind ik erg mooi.

Superkwaliteit!

Een paar weken geleden heb ik handdoeken (soft cotton) en washandjes besteld, na een eerdere slechte ervaring met handdoeken van Ikea. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad! Prachtige kleur (ijsblauw), heerlijk zacht en toch net "ruw" genoeg om goed mee te kunnen afdrogen. Supermooi en een supergoede kwaliteit!

Positieve ervaring.

Vlotte levering. Helaas was het niet wat ik wilde. De retourzending was goed geregeld.

Goede kwaliteit en veel plezier ervan!

Beddengoed, keukentheedoeken en handdoeken gekocht, erg blij mee. Fijne kwaliteit! De keuken hand- en theedoeken drogen fijn. Een echte aanrader!

Handdoeken op z'n groenst!

Ik heb handdoeken gekocht bij Walra die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Ik vind ze geweldig mooi, qua kwaliteit zijn ze uitstekend! Zijn lekkere dikke handdoeken en Heerlijk zacht om jezelf mee te verwennen.. En dat op z'n groenst! Wil je je steentje bijdragen aan een betere wereld begin dan met deze handdoeken! Echt de moeite waard en niet duur!

Super kwaliteit

Jaren geleden al bedde- en linnengoed besteld die nog steeds mooi zijn, nu de keuken en theedoeken vervangen, en het is fijn om te zien dat de kwaliteit nog steeds geweldig is.. Bovendien in 2 dagen in huis.. Geweldig gewoon.

Mooi product, snel geleverd.

prachtiche natuurlijke uitstraling. Niet alleen fijn in gebruik, maar een genot om te zien in onze badkamer!

heerlijke zachte materialen die heel sterk zijn en heel lang meegaan

Al sinds wij 41 jaar geleden zijn getrouwd gebruiken we alle textiel van het merk Walra. Handdoeken, beddengoed, tafelllakens etc. Het is heel mooi materiaal, het is slijtvast en blijft jaren zo mooi alsof het nieuw is. Wij zijn in elk geval verknocht aan de spullen van Walra en zullen die altijd blijven gebruiken.

Fijne zachte handdoeken

Deze handdoeken blijven mooi en zacht na het wassen. Ik koos voor de gerecyclede. Mooie collectie en snelle levering!

Helemaal goed

na een bezorgfout goed hersteld door walra

Snelle levering, heel mooie kwaliteit. Ik ben fan!

Met 3 dochters weet ik nu waar hun uitzet vandaan zal komen!

Erg mooi dekbed en snelle levering

Ik ben super tevreden over de mooie kwaliteit van het dekbed. Ik ken Walra al vele jaren en vind de producten super goed!

Snelle levering en goede service

Een handdoek had geen lusje. Geen probleem de volgende dag had ik al een nieuwe in huis.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven