Heel tevreden

Snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en ruim assortiment.

Hele set handdoeken, gastendoekjes en washandjes gekocht, prima levering, mooie kleuren. Helaas braken er van twee handdoeken gelijk na het ophangen, 2 lusjes af, dat was jammer maar doet verder natuurlijk niets af aan de prima kwaliteit.

geweldig

Ik heb voor 50 jaar mijn uitzet bij Walra besteld ik heb kortgeleden een ochtendjas gekocht deze is ook weer van een prachtige kwaliteit en mijn kleindochter heeft ook al een begin van haar uitzet van mij gekregen zei vond de badlakens heerlijkzaht en erg mooi

Top aankoop

Vorige maand een nieuwe 2 dekbedhoezen besteld, de groene Odd Twin; Ik ken Walra van heel vroeger, als je ging trouwen begon je met een Walra uitzet van lakens en linnen. Ik vond het er zo mooi uitzien dat ik de verleiding niet kon weerstaan om deze te bestellen. En niets is minder waar! Een prachtige kwaliteit en een plaatje op mijn bed. Heerlijk om onder te slapen en lekker maat kussensloop. Ik ben er erg blij mee, en de prijs - kwaliteit verhouding is prima. Als ik dat vergelijk met een van Dyck of Essenza dan vind ik deze kwaliteit er boven uit stijgen! Om 10.30 uur besteld en de volgende dag om 9.30 uur bezorgd. Betalingsmogelijkheden ook prima geregeld.

slapen in luxe met een schitterend dekbed

In het verleden kennisgemaakt met "de Noorse vlag"op de hoes van mijn zoon. Uitstekende kwaliteit, mooie kleuren. Heeft er heel lang van genoten. Nu voor onszelf weer een schitterende overtrek gevonden in de nieuwe kleuren; past goed bij de landelijke woonstyle van onze slaapkamer.

Goede kwaliteit

Prachtig materiaal!

Snel en vlotte afhandeling! Mega veel keus!

Prima product, net als 45 jaar geleden!!!!

Ik heb vroeger (begin jaren 70) de zgn. "linnenuitzet" gespaard van Walra. Elke maand kwam er weer een pakket, waar ik altijd naar uitkeek. Keukendoeken, theedoeken, dekbedovertrekken. Noem maar op!!! Ik heb zelf nu nog een paar theedoeken en die drogen zo fantastisch. Enfin, ben blij weer Walra "teruggevonden" te hebben.

Heb al ruim 25 jaar keukentextiel van Walra. In die tussen tijd is het wel veranderd, maar ben tevreden over de snelle levering en het keukentextiel!

Uitstekende kwaliteit

Een mooi dekbedovertrek van Walra gekocht, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en het slaapt heerlijk.

perfecte kwaliteit & service

perfecte kwaliteit & service

Beddengoed om lekker onder te slapen!

Walra dekbedovertrekken zijn van goede kwaliteit. Dit blijkt ook na vele wasbeurten. Daarom kies ik voor Walra.

Snelle service en fijn beddengoed!

Ik ben blij met de nieuwe dekbedovertrekken die ik heb besteld. Sinds ik Walra heb ontdekt, wil ik nooit meer anders. Goede kwaliteit en snelle service!

Kwaliteit !

Super kwaliteit ... snelle levering

Snelle levering,ruime keuze en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heerlijke kwaliteit

Echt heel erg tevreden over de artikelen.

gewoon goed

zowel de website, de bezorging als de kwaliteit uitstekend

Kwaliteit

Toen de washandjes even niet voorradig waren, heb ik een bericht gestuurd. Ik kreeg hier snel een antwoord op en heb ze kunnen bestellen zodra ze weer voorradig waren, dat is fijn. Goede service

Walra ken ik nog van 50 jaar geleden

Al 50 jaar ken ik het geweldige linnen goed en handdoeken van Walra. Ze gaan echt jaren mee en de kwaliteit van de Walra dekbed overtrekken is uitstekend. Zo tevreden dat ik mijn dochter en schoondochters ook op hun verjaardag Walra geef. Steeds op zoek naar nieuwe kleuren en ik ga nu voor Jadegroen. Net bij Leen Bakker de dekbedhoezen gekocht. Een dikke 10 voir Walra

Zachtste dekbed ooit

En dan koop je eerst duurdere merken tot ik deze Walra Vintage kocht. HEERLIJK! Nog nooit zo zacht, fluffy, lekker geslapen, voor een goede prijs en de kwaliteit is ook top. Merci!

Prima kwaliteit

De handdoeken, gastendoekjes en washandjes zien er mooi uit. Ze zijn lekker zacht en blijven zacht.

Fijne kwaliteit, de investering waard.

Het is even sparen, maar dan is het ook echt de moeite waard. Gaat veel langer mee dan ander textiel. Erg mooi. Ik ga zeker nog wat kopen later.

Ouderwetse topkwaliteit met hedendaags design.

Al jaren mijn favoriete merk.

Besteld vlg dag thuis prima

Topkwaliteit

Al jaren trouwe klant: kwaliteit beddengoed en badtextiel heel goed, prijs-kwaliteitsverhouding is super. Bovendien snelle levering en goede service! Cadeautje werd ook geapprecieerd bij laatste aankoop.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven