Snelle levering.

Duidelijke website, makkelijk in gebruik. Mooie producten, ben heel blij met mijn perfect blauwe extra lange dekbed-overtrekken. We slapen er heerlijk onder.

Goeie handdoek. Kwaliteit is top

Snelle bezorging, prima kwaliteit dekbed overtrekken. Bij retour, ook snelle reactie, top!

Gewoon zoals het hoort :)

Alles helemaal prima gegaan!

Ik had handdoeken besteld maar toevallig bij die kleur handdoeken raffelde de rand. Maar meteen de werden er nieuwe gestuurd. Hele goede service. Ik ga meer bij Walra bestellen.

Super service

Ons levering was niet aangekomen. Walra heeft de hele bestelling alsnog verstuurd. Die levering is normaal aangekomen. Top!

Perfecte kwaliteit

Snelle levering, netjes verzorgd. En de kwaliteit van de producten is van oudsher bijzonder goed.

Goede service, snelle levering, laagste prijsgarantie

Mooie dekbedovertrekken voor een goede prijs. Merk wordt ook via andere webwinkels verkocht, maar via website van Walra de beste prijs. Overzichtelijke website en snelle levering van aankoop. De dekbedovertrekken zijn van mooie kwaliteit. Erg tevreden!

Perfecte kwaliteit, snelle levering.

Prima tevreden! Betaling heb ik via afterpay gedaan dit ging perfect. Prima product! Voor herhaling vatbaar.

snel geleverd, prima kwaliteit

Makkelijk bestellen, heel snel in huis, goed verpakt, mooie materialen die lekker zacht aanvoelen in bed, kleuren zijn ook zoals op foto dus geen teleurstellingen daar, ben er gewoon heel blij mee

Helemaal goed

Vroeger en nu helemaal goed

Beddengoed heeft goede kwaliteit

Dekbedovertrek en hoeslaken besteld bij Walra. Bestelling werd snel geleverd en het beddengoed is allemaal van een goede kwaliteit.

Werkelijk prima

Mooie dekbedovertrek, heerlijk zachte handdoeken en snelle en correcte levering.

Goed geholpen

Mijn bestelling was kwijt, ik kreeg snel een nieuwe opgestuurd. Prettig en vlot contact!

Nette klantenservice

Artikel was wegens een storing uit voorraad, kreeg een vergelijkbaar artikel dat iets meer koste als alternatief aangeboden. Toevallig kwam dat zeer goed uit. Verder zeer goede kwaliteit producten :)

Dekbedovertrek van zeer goede kwaliteit! Heb er al 3 st. Wil niet anders meer...

Snelle levering en een fantastische kwaliteit

Mooie handdoeken Gekocht, prachtige dichte kwaliteit. Gaan heel lang mee.

prima kwaliteit

Snelle levering Prima kwaliteit redelijke prjis

Tevreden Klant

Super kwaliteit en een snelle service

Zeer tevreden.

Goed produkt

Wederom TOP

"Vroeger" had ik alles van Walra. Een consulente kwam bij je thuis. Op een of andere manier ben ik Walra uit het oog verloren. Opnieuw "gevonden" en nog steeds is het super kwaliteit. Ik slaap onwijs lekker onder en op mijn nieuwe beddengoed.

Keurig netjes geregeld

Fijne dekbedden goede instopstrook en blijft mooi in de was

Fijne dekbedden, goede instopstrook en blijft mooi in de was.

Kwaliteit voor een prima prijs!

Mooie beddekovertrekken, handdoeken maat 60×110, die net een slag groter zijn. Kwaliteit voor een prima prijs.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven