Van huis uit gewend aan Walra en nu nog wil ik niet anders. Heb een Walra dekbedovertrek en handdoeken verslaving :-)

De kleur zoals omschreven, levering snel en prijzen redelijk. Mooie kwaliteit! Blij mee!

Hele goede kwaliteit handdoeken

snelle levering, duurzaam zonder plastic verpakt. Mooie kwaliteit handdoeken. Een aanrader.

In orde!

Snelle en correcte levering. Bestelde zaken beantwoorden aan de verwachting.

Prut

Ik zal u vertellen hoe ik deze vraag om beoordeling ervaar: zeer overdreven. Ik ontvang na elke aankoop een dergelijk bericht. Ik geef braaf informatie. Maar ik stop er mee. U weet zelf hoe goed of hoe slecht uw product is. Doe geen beroep meer op mijn tijd. U krijgt wellicht zinvolle informatie. En ik? Wat schiet ik er mee op? Een uitslag? Je hoort nooit meer iets. Kortom: de groeten, ik stop ermee. G. Backx

Goede producten

Ik heb oa een wasbaar dekbed voor in de caravan gekocht. Mijn man vond het niets maar merkt nu in de praktijk hoe fijn dat dekbed is.

Goed, mooi en snel

Mooie dekbedhoezen en snelle levering. Blij mee!!

Cadeau gegeven

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

snelle accurate levering

Prachtig en een goede kwaliteit

Zeer tevreden over Walraven producten

Heel fijn koel katoenen hoeslaken.

Prima hoeslaken. Past goed om dikke matras. Koel materiaal.

Snelle goede levering

Redelijk

Handdoeken drogen slecht af.

Uitstekende service

Het contact met de klantenservice was heel positief. Ik had een probleem met de door mij bestelde dekbedovertrekken en dit werd uitstekend opgelost. De medewerker van de klantenservice was begripvol en het gesprek verliep plezierig en efficiënt.

Uitstekend , kwaliteit

Past perfect

Dikke prima

Handoeken sets besteld. Goed verpakt aangekomen.

Walra biedt topkwaliteit tegen een mooie prijs.

De webshop van Walra biedt veel producten tegen een mooie prijs. De kwaliteit is uitmuntend en de levering gaat erg snel.

Goeie service

Ik heb het bestelde dekbedovertrek terug gestuurd vanwege de kleur die toch niet mooi stond bij de kleur vh bed. Retourneren was makkelijk en binnen 3 dagen was alles geregeld. Dat was fijn.

Keurige levering

Kwaliteit perfect, heb zelf 55 jaar geleden mijn uitzet gekocht bij Walra altijd tevreden nu voor mijn kleindochter hoop dat zij er net zoveel plezier van heeft als wij

Mooi product

Het beddengoed was mooi, ik ben er blij mee. Het kwam ook netjes op tijd.

Geweldige kwaliteit

Bestelling zoals beloofd

Walra stelt nooit teleur

Vanuit mijn B&Btijd doe ik na 20 jaar nog steeds geen moeite om wat anders te kopen dan witte jersey hoeslakens. Vroeger in de beddenspeciaalzaak, nu vanuit de luie stoel. De ene dag online bestellen en betalen, de volgende dag in huis. Hoe makkelijk is dat!

Altijd weer perfect

Van Walra bestelling wordt ik altijd blij. Altijd weer een feestje Beddengoed en handdoeken blijven fantastisch Zeer tevreden

Uitstekend product, onverwoestbaar!.

Na een zeer snelle levering een uitstekend product ontvangen, met een onverwoestbare kwaliteit.

Prima kwaliteit

Parklaan 81