goed. bij vragen kreeg ik een goed en duidelijke uitleg via de mail. via de telefoon moeilijk te bereiken

Kwaliteit profesioneel snel

Geweldige handdoeken.

Twee weken geleden handdoeken set en badmat bij jullie gekocht. De kwaliteit is zoveel beter dan alle andere merken die ik gekocht heb. Afdrogen gaat gelijk goed terwijl je bij sommige merken een aantal weken later pas kan je pas goed kan afdrogen. Helemaal blij mee. Net al 25 jaar geleden mijn eerste set kocht.

Uitstekende kwaliteit heb ik ontvangen.

Mijn eerste uitzet, 40 jaar geleden, heb ik bij Walra gekocht. Heb toen uitstekende kwaliteit ontvangen. Vandaar dat ik weer aan Walra dacht voor nieuwe matrashoezen en slopen. Eventuele andere aankopen zal ik zeker weer bij Walra doen. Weer uitstekende kwaliteit ontvangen.

Thee doeken absorberen als de beste

Ze doen het grandioos Had ze besteld voor kennisje Maar zei is er heel gelukkig mee Absorberen al uit stekend na de eerste was beurt En de prijs valt reuze mee.

Prima kwaliteit prima prijs prima levering

Mijn eerste dekbed kocht ik ruim 30 jaar geleden , de witte satijnen brocante..nog altijd even wit en zacht maar nu wel aan het slijten ..geen schuld zeggen we dan . Ik wilde graag een vervanging voor mijn geliefde wit satijnen overtrek en heb een prima vervanging gevonden in de nieuwe collectie . Op naar nog een paar jaar Walra bed plezier ...

Goede kwaliteit

Ik maak al jaren gebruik van de Walraven. Dit zegt genoeg toch.

Goede kwaliteit , met een snelle service

Goede kwaliteit , voor een mooie prijs.

Snelle levering en uitstekend klantenservice

Ik had 2 kussens besteld en moltons. De kussen zouden een tijdje niet beschikbaar zijn en pas na 6 weken komen maar uiteindelijk had ik ze binnen een paar dagen in huis! Klantenservice bracht me steeds netjes op de hoogte.

Zeer goede kwaliteit

Twee badjassen gekocht van zeer goede kwaliteit. Stof is heel dik, heerlijk voor na het zwemmen!

Goede kwaliteit

Ik vind het beddengoed erg mooi en van fijne kwaliteit om onder te slapen.

Nog steeds topkwaliteit

Een mooi dekbedovertrek van goede kwaliteit en met mooie kleuren. Een echte aanrader.

Walra producten en online bestellen is een feestje

Prachtige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. en snelle levering

Super kwaliteit

Gebruik al 37 jaar handdoeken van Walra super kwaliteit en fijn in gebruik. Ook dekbed overtrekken zijn geweldig van 100% katoen.

Heel fijne jersey lakens

Ik kocht 2 jersey hoeslakens voor onze boxspring. Ze zijn heerlijk en passen prima!

Na 29 jaar toe en nieuwe Walra handdoeken

Dat de kwaliteit goed is, blijkt uit het jarenlange gebruik. Lekker om een andere kleur te kunnen kiezen. Volop keuze en snelle service

Snel en prima geleverd

Fantastisch slapen onder het dekbedovertrek en uitgerust wakker worden

Website prima, Genoeg keuze en dekbedovertrekken van een geweldige kwaliteit

Kwaliteit dekbedovertrek

Wauuww wat een mooi en zo heerlijk zachte kwaliteit dekbedovertrek,ik ben helemaal verliefd geworden op jullie merk,

Walra is smaakvolle kwaliteit

Ik gebruik al heel lang vooral beddengoed van Walra. De kwaliteit is top; modieus, praktisch in gebruik, netjes afgewerkt en gaat lang mee.

Kwaliteit zoals bekent van Walra. En ook nog nette en snelle levering

Ik denk dat iedereen wel de kwaliteit van Walra kent. Een vorig dekbed overtrek hebben wij zo'n 20 jaar mee gedaan.

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs

Walra heeft een prettige, overzichtelijke website, die rust en kwaliteit uitstraalt. Dat past bij de producten van dit bedrijf, die van uitstekende kwaliteit zijn. Na het bestellen, is de snelle bezorging een extra service. Een aanrader om bij Walra je bad- en linnengoed te bestellen!

Uitstekend!

Hele goede kwaliteit badhanddoeken en een heel mooi dekbedovertrek gekocht van Walra. Erg blij mee!

Goede en snelle service en levering van de bestelde artikelen

Heerlijk dekbed overtrek

Als puber werd ik bekend met het geweldige linnengoed van Walra. Na ruim 15 jaar gebruik ik de handdoeken nog dagelijks. Tijd om ook een bedlinnen aan te schaffen. Lekker fris gekleurd dekbed overtrek besteld. Na 1x wassen is het al niet meer stug zoals je nog vaak meemaakt. Heerlijk zacht, mooi van kleur en je slaapt er heerlijk onder. Dus ook het beddengoed van Walra is een echte aanrader en zal ik ook vaker aanschaffen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven