Mooie kwatiteit en kleur van dekbedovertrek

kwaliteit

We zijn erg tevreden met de aankoop. En de kleur van de slopen is fantastisch.

prima online site

Besteld, gelijk een bevestiging en op de afgesproken dag geleverd

Snelle levering, goed product

Kwaliteit dekbedovertrek is goed

Mooie kwaliteit dekbedovertrek.

Dekbedovertrekken gekocht, fijne kwaliteit. Extra lang te verkrijgen. Prijs/kwaliteit Is erg goed. Snelle levering. Kortom erg tevreden

Snelle correcte levering

2 mooie zomerbadjassen besteld... snelle en correcte levering! Product voldeet aan de omschrijving en mijn verwachting.... Top

Fijne spullen!

Mooie dekbedden, snel geleverd. Heb alleen anderhalve week geleden al wat retour gestuurd, maar daar nog niets van gehoord.

Mooie kwaliteit

Makkelijke bestelling, snel geleverd en pr8ma kwaliteit

Fijne webshop met goede handdoeken

Handdoeken uit de gewone collectie besteld, deze zijn zoals gewoonlijk vriendelijk geprijsd en van goede kwaliteit (niet heel dik maar dat vind ik prettig). Snel en correct geleverd.

niet de vertrouwde kwaliteit

Ik heb veel Walra handdoeken en was toe aan een aanvulling. Deze keer uit de nieuwe gerecyclede collectie besteld. Helaas is dat wat mij betreft een afknapper. Niet de vertrouwde kwaliteit maar veel dunner. Deze collectie ga ik niet opnieuw bestellen.

Prettig materiaal in mooi ontwerp

Beide dekbedovertreksets voelen prettig aan, zijn stevig en zien er prachtig uit. Alleen de levering en duidelijkheid daarover vond ik minder

Ruime keuze

Ruime keuze in verschillende dessins en stoffen. Veel prijsklassen. We hadden zeker niet de duurste. Het dekbed is mooi, maar wat minder zacht dan ik gedacht had. 2 aparte witte slopen erbij gekocht, was alleen met combi katoen en linnen aan de andere kant. Het katoen is gekrompen in de was, de linnen kant niet. Slecht te strijken en op te vouwen daardoor. Das jammer. Voor de rest tevreden

Snelle service, goede kwaliteit, heerlijk lange instopdelen.

De dekbedovertrekken zijn lekker om onder te slapen. De gerecyclede varianten voelen in eerst instantie wel iets ruwer dan de normale varianten. Als je er onder ligt valt dit enorm mee. We hebben een lichte voorkeur voor de gewone variant. De instopdelen aan de onderkant zijn lang en dekbedbreed, wat lostrekken bijna niet meer voorkomt. Heerlijk! Een van de kinderen vindt het label aan het kussenhoes wel even wennen!

Oude vertrouwde kwaliteit en prima service

Ik ken Walra al van de tijd dat je nog maandelijks een deel van je 'uitzet' spaarde. Dat is verleden tijd, maar Walra levert nog steeds die kwaliteit van toen. En de service is ook nog van het 'oude normaal'.

Prima kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en levertijd

Ondanks de corona was de levering snel. De producten zijn netjes apart verpakt in plastic. Kwaliteit is super.

Perfecte kwaliteit

Zeer tevreden over mijn aankoop. Ruim assortiment, zeer goede kwaliteit en ook de verzending verliep zoals het hoort

Top service en goed kwaliteit

Prachtige kwaliteit

Wat een heerlijk zacht Dekbedovertrek, wat een kwaliteit.

Prima kwaliteit en uitstekende service

Prachtige producten en de klantenservice reageert snel en adequaat. Ik ga hier vaker bestellen!

heel goede kwaliteit

Gebruik al meerdere jaren handdoeken van Walra. Mooie kwaliteit en snelle levering. Nu met actie van Eurosparen de handdoeken besteld van gerecycled materiaal. Mooi initiatief om materialen duurzaam te gebruiken. Ben benieuwd hoe deze handdoeken in gebruik zijn. Goede keuze uit mooie kleuren.

uitstekend

altijd tevreden over het textiel van Walra. Vlugge levering uitstekende kwaliteit. De hoeslakens zijn uitermate geschikt voor een waterbed advies bestel net een maatje kleiner dat blijft de hoeslaken veel strakker zitten. in het verleden hoeslakens gekocht van een ander merk maar die waren vlug kapot de gaatjes vielen er in. met de hoeslakens van walra geen last van. Ook de dekbedovertrekken zijn ideaal aan 2 kanten te gebruiken. Zelfs keuze voor recycle overtrekken en ook die bevallen uitstekend. misschien aan walra een advies om bij de dekbedovertrtekken een keuze te hebben voor 4 slopen in die print omdat zowel mijn man als ik 2 kussens per persoon gebruiken.

Een heerlijke dekbedovertrek met maar 1 minpuntje

Wat een heerlijk dekbedhoes met kussenslopen. Mooie kleur, fijn dat je m om kan draaien voor een andere uitstraling, heerlijk zacht en comfortabel; niet te warm, niet te koud. Enig puntje dat ik zou veranderen is een andere instopstrook, deze is open aan de onderkant zodat het dekbed uit de goed schuift, maar dat is niet iets wat een paar steekjes op de naaimachine niet kunnen verhelpen.

Heerlijke zachte handdoeken

Jaren geleden gespaard voor mijn uitzet nu inmiddels 51 jaar en nog steeds tevreden over de kwaliteit. Ga zo door en bied bij de jongere weer de starterspakket aan , toen was het via een huisparty nu online. Mvg Petra van Vliet

Mooie dekbedhoes, zoals op foto

Kleur komt overeen met foto. Mooie kwaliteit. Geen mail ontvangen over verzending. Levertijd iets langer dan aangegeven. Keurig verpakt.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven