Met Walra wordt mijn slaapkamer een beleving!

Ik heb 2 dekbedden gekocht van katoen. Minder kans op zweten en voelen heerlijk aan. Tevens 2 dekbed hoezen gekocht (vintage Jada), waardoor mijn slaapkamer niet alleen een andere sfeer krijgt, maar tevens een andere beleving. Stof voelt zacht en toch ook lekker katoenachtig! Top dus!

Vroeger en nu - nog steeds blij met Walra handdoeken

Mijn eerste handdoeken, theedoeken en tafellinnen kocht ik 40 jaar geleden. Deze beginnen nu te slijten...… en dan koop je natuurlijk weer handdoeken van Walra. Mooie kleuren, heerlijk volle stof. Vroeger en nu - nog steeds blij met Walra.

Nog steeds super mooie overtrekken

Ruim 30 jaar geleden begonnen met Walra handdoeken en dekbedovertrekken...... geweldig! Tussendoor iedere keer aangevuld en nu deze super mooie dekbedovertrekken gekocht met eurosparen. Prachtige groene kleur, mooie lange instopstroken. Blij mee :-)

Remade Cotton collectie: aanrader !

Via Eurosparen een dekbedovertrek besteld in een warme zachtblauwe kleur. Helemaal gemaakt van recyclede materialen (Pet flessen en katoen) . Fijn dat Walra ook milieubewuste producten aan de collectie heeft toegevoegd! Ben al jaren fan van nog een Nederlands bedrijf die prachtige visserstruien levert, van oa gerecyclede jeans. En nu Walra voor in de bad en slaapkamer! Het dekbed is heerlijk zacht, heeft een degelijke kwaliteit en is voorzien van mooie labels. Na een wasbeurt blijft het in goede staat. Aanrader als je wilt slapen als een roosje.

Met walra slaap je weldra!

Een heerlijk dekbedovertrek, heerlijk zacht en uitwasemde stof. Ik heb veel last van gloeiende warme voeten door polyneuropathie, maar deze overtrek is echt rustgevend materiaal wat mijn pijn verzacht. Een fantastische aankoop geweest...erg blij mee!

Super kwaliteit

Mooi dekbed overtrek wat ook heerlijk zacht aanvoelt! Handdoeken zijn van zeer goede kwaliteit lekker dik en een handig ophang lusje

Prachtige dekbedovertrekken

Inmiddels al 3 overtrekken gekocht en nog steeds even enthousiast als bij de 1ste aankoop!

Goeie kwaliteit

Mooie stoffen van goede kwaliteit bezorgen dhl liet wat te wensen over

Erg goed!!

Zeer snelle levering en erg goede kwaliteit!

Prachtig kwaliteit hoeslakens

Ik heb een paar weken geleden antracietkleurige hoeslakens gekocht voor dikke matrassen van 90x210. De Jersey hoeslakens zitten prachtig om de matrassen dankzij rondom elastiek. Kortom het staat prachtig! Ik ga nog een paar lakens bestellen van deze uitstekende zware kwaliteit.

fantastisch

ben nu bijna 54 jaar getrouwd en heb Walra al besteld in m'n verkeringstijd. ben blij dat ik nu weer besteld heb, want de kwaliteit van Walra is super ook nu nog nar ruim 55 jaar

Een zeer goede kwaliteit

Vanaf 1963 al klant en gelukkig terug op internet met de vertrouwde kwaliteit

Mooie, goede kwaliteit, hoeslakens gekocht. Ben er zeer tevreden over! Besteld en snel verzonden.

Superkwaliteit!

Na al die jaren dat Walra bestaat is de kwaliteit nog altijd perfect! Hetzelfde geldt voor de service!

Super service

Ik had problemen met kortingsvoucher. Klantenservice loste dit super op! Bedankt Walra!

Super fijne dekbedden!

Handig te bestellen en snel in huis!

Heerlijke dekbedovertrekken voor een eerlijke prijs. Het is echt fantastische kwaliteit!

Ik ben altijd wat zuinig om geld uit te geven aan dekbedovetrekken. Het is altijd zo duur. Walra leerde ik kennen via badlakens en toen heb ik ook mijn eerste overtrek besteld. Nu ligt het hele gezin onder Walra, nooit meer anders!

Intens genieten!

Snelle levering en duidelijke productomschrijving. We slapen nu 2 weekjes onder ons nieuwe dekbed, heerlijk zacht! Ben zelfs 2 dagen om 20:00 lekker in bed gaan liggen. Dit is mijn eerste Walra dekbed, maar het scheelt écht dag en nacht met een "standaard" merk, dus ik ben om! Tnx!

Super kwaliteit

Fijn dekbed erg tevreden over kwaliteit

Geweldige producten

Heb 2 sets onderlakens extra diep (30) cm gekocht. Prima kwaliteit. Snelle levering.

Top kwaliteit

Snelle levering. Mooi product

Super kwaliteit!

We hebben een dekbedovertrek van Walra! Super kwaliteit, je merkt echt duidelijk verschil met een andere merk of mindere kwaliteit.

Fijne kwaliteit zonder pluizen

Ik heb inmiddels een hoeslaken, alle handdoeken, een dekbed en een tafellaken van Walra. Zelfs na jaren witte lakens geen (zweet)vlekken in het textiel. Ook geen gaatjes of beschadigingen. Kwaliteit van vroeger uit.

Fijne, super zachte gastendoekjes

De gastendoekjes van Walra hangen bij mij in de badkamer en zijn een top aanwinst!

Zo fijne spulletjes

Zo prettig basismateriaal van Walra, goede kwaliteit, lekker zacht en blijft lang fris en mooi. Past ook altijd. Nu had ik nieuwe moltons, matrasovertrekken en moltons voor de kussens. Heerlijk echt een luxe gevoel

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven