Nadat ik jaren niets besteld had bij Walra ben ik heel blij dat het weer "op mijn pad" is gekomen.

Doordat ik bij Eurosparen spaar kwam ik Walra tegen. Toen we getrouwd zijn, net 50 jaar geleden, had ik onze uitzet bij Walra gekocht en was daar super tevreden over. Natuurlijk heb ik in die 50 jaar wel eens wat gekocht, maar wist niet dat Walra nog altijd goede spullen levert. Ben blij met mijn aankopen en kom zeker terug!

Blij met walra top kwaliteit en ook nog eens mooi.

Een mooie dekbedset rijker

Set is vlot geleverd en na eerste wasbeurt (doe ik altijd bij nieuw beddengoed) op bed. Ligt prachtig!

Super kwaliteit en mooie kleuren

Inmiddels heb ik in de afgelopen 10 jaar bijna alles vervangen door Walra. Handdoeken, washandjes, dekbedovertrekken, molton en lakens. De kwaliteit is geweldig en de kleuren zijn mooi en regelmatig een nieuwe/andere kleur. Absoluut een aanrader! Ik gebruik wel vaak aanbiedingen of Optimel euro's. Het is niet goedkoop, maar het geld wel waard. En aanbiedingen zijn altijd te vinden.

Snelle bezorging van een top product!

Ik was al bekend met het merk Walra, dus ik hoefde niet te twijfelen of de kwaliteit goed zou zijn. Het product werd snel bezorgd en voldeed aan de omschrijving zoals op de website. Familie en vrienden vragen regelmatig waar het dekbed van is!

Zeer tevreden.

goede kwaliteit mooie modelen / kleuren

Zachte handdoeken van topkwaliteit

Snel geleverd en de handdoeken zijn heerlijk zacht. Echter zat er voor gerecyclede handdoeken erg veel plastic omheen, gemiste kans.

Ontzettend blij met jullie service en met jullie producten!

Erg blij met de service en de producten. Geen op of aanmerkingen :).

Service uitstekend, kleur van produkt was totaal anders dan op foto

Service was prima, geld ook snel retour. Helaas was de kleur van het dekbed niet roze, zoals in omschrijving, maar zalmroze. En dat is toch echt anders. Had nauwkeuriger omschreven kunnen worden.

Mooie kwaliteit

Prachtige dekbedovertrekken. Goede bezorging. Tevreden klant.

Blij mee!

Fijn dekbedovertrek, mooie kwaliteit. Ik ben heel blij met een stukje kwaliteit op bed. Prachtige kleur.

Mooie dekbedovertrekken

Overzichtelijke Side. Snelle en nette levering. Mooie materialen zoals het satijn-katoen. Het geeft een luxueus gevoel en uitstraling. Heel blij mee.

gewoon goed

datum van bezorgen was even wat onduidelijk,maar uiteindelijk mijn bestelling in goede orde ontvangen

Prachtige plaid heerlijk warm

Inmiddels heb ik een derde deken / plaid van Walra gekocht: ze zijn prachtig, de ene kant donkerblauw en de andere kant grijs, mooi afgewerkt en lekker warm. Een voor boven (bed) en twee voor op mijn grote bank.

Hoeslaken besteld ivm groter bed. Mooi hoeslaken, helaas in de breedte toch niet helemaal passend. Waarschijnlijk omdat we een dik matras hebben. Wel voldoende keuze op de site.

TOP !!!

Supermooie dekbedovertrekken, prachtige kwaliteit, supersnelle levering. Ik heb Walra dekbedovertrekken en hoeslakens aanbevolen bij vrienden, die bestelling staat inmiddels al op mijn bestellijst.

Prachtig beddengoed voor een mooie prijs. Erg tevreden

Kwalitatief goed

Ik gebruik al 34 jaar de handdoeken, keukendoeken en tafellinnen van Walra. Super kwaliteit en mooie producten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Heel erg blij met Walra

Prachtige dekbedhoezen werden snel en goed verpakt geleverd!

Super goede kwaliteit.

De keuze is groot, de kwaliteit is echt super, mooie en nette afwerking, dat zie ik niet vaak meer. Bestellen gaat makkelijk en levering wad vlot. ZEER TEVREDEN.

Mooie en goede prijs / kwaliteit verhouding

De handdoeken van Walra zijn mooi en lekker zacht. De kwaliteit is zeer goed. De vorige handdoeken van Walra heb ik 26 jaar gebruikt. Echt een goed merk dus !

Alles is correct verlopen

De lakens zijn zoals ik verwacht had

Verrassend

De gerecyclede handdoeken trokken mijn aandacht. En ze zijn geweldig! Een mooi, duurzaam product!

goede kwaliteit

sinds jaren 1980 kennis gemaakt met Walra via spontane en goed geïnformeerde adviseuse. chapeau voor haar. Na vele jaren toe aan dekbedovertrekken. Zojuist besteld, hoop dat ze voldoen zoals 30 jaar geleden.

Mooi en heerlijk

Dekbedovertrekken voelen heerlijk zacht aan. Wat mooi is, is dat deze overtrekken gemaakt zijn van o.a. recyclebaar materiaal.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven