gewoon goed

Via voucher van Optimel handdoeken en washandjes gekocht. Het merk bestaat al zo lang ik me kan heugen en de kwaliteit is gewoon heel goed. Snelle levering.

Erg tevreden

Heel erg tevreden over het bestelde product. Snelle levering. Heel fijn dat de mogelijkheid er is om achteraf te betalen.

Al 40 jaar voor mij een top kwaliteit.

Ik gebruik Walra vanaf mijn jeugd. Vroeger begonnen ze met een Walra-adviseuse thuis.Je kon alles op kleur uitzoeken en per maand voor een vast bedrag werd het bezorgd. Zo werd de linnen uitzet compleet. Nu weer begonnen met aanvullen,echt fantastisch om weer nieuw te kopen.

prima kwaliteit dekbedhoezen

Wij hebben er inmiddels via Campina eurosparen al 4 sets dekbedhoezen besteld. Vooral de vintage hoezen zijn heerlijk om onder te slapen. En ze blijven na het wassen ook mooi.

Fijne zachte handdoeken

Hele fijne handdoeken, washandjes, gastendoekjes en badmatten besteld. Alles super snel in huis, hele mooie spullen en lekker in gebruik.

Al jaren zeer tevreden over Walra

Al jaren gebruik ik linnengoed van van Walra Daarom ook nu weer wat hoeslakens gekocht. Maten zijn telkens weer perfekt. Het matiriaal blijft erg mooi in was.

Uitstekend!

Super service en super kwaliteit handdoeken!

Heerlijk slapen

De dekbedhoezen Natural linnen, zijn fantastisch om onder te slapen. Samenstelling is linnen met katoen en heerlijk en zacht.

Fantastisch!

Wij slapen al jaren onder walra beddengoed. Kwaliteit is super, ook na zoveel jaren wassen blijft het beddengoed heerlijk zacht. Voor de verandering nu wat andere kleuren beddengoed erbij gekocht, wederom super kwaliteit. Slaapt heerlijk! Snelle en goede service, top bedrijf!

Topkwaliteit, snelle levering en zeer goede service

Na onze bestelling ontvingen we binnen een paar werkdagen onze gastendoeken. Ondanks de uitstekende kwaliteit bleken zij gewoonweg veel te groot te zijn. Na contact met de klantenservice, retoursticker per mail ontvangen en binnen 2 weken het geld terug op de rekening. Uiteraard direct de washandjes bestelt die wel het goede "formaat" zijn wat wij in gedachten hadden. Mooie stevige kwaliteit en erg zacht. Kortom helemaal tevreden over de producten en de klantenservice.

Supergoed

Hele fijne producten! Echt een aanrader. Toen we net getrouwd waren uuuh 35 jaar geleden veel gekocht. Daarna niet maar ik ben weer terug als klant hoor. Lekker onlinewinkel. Ik heb zelfs nog producten van 35 jaar geleden die nog steeds mooi zijn.

Heerlijk geslapen onder mijn walra

ik heb de walra soft cotton en de jersey, allebeide goede kwaliteit en heerlijk zacht, en ook niet onbelangrijk ze zien er mooi uit.

Kleur komt niet overeen met de foto en dat is balen!

Ik ben nogal teleurgesteld in het feit dat de kleur van de overtrekken, fel, aanwezig blauw niet overeenkomt met wat ik heb uitgezocht op de foto, zacht, rustig blauw grijs. Helaas had mijn man de overtrekken meteen uitgepakt en in de was gedaan, waardoor ze ook.niet meer retour konden. Materiaal voelt heel goed en de verzending is prima verlopen!

Super spel en snel geleverd.

Ik heb al van alles van Walra. Vandaar weer een nieuwe aankoop. Je weet dan al van te voren dat het goed is.

Prachtige dekbedovertrekken

Na bestelling snel binnen. Super kwaliteit zoals je van Walra gewend bent.

Hoeslakens zowel 1 persoons als 2 persoons, theedoeken, handdoeken aangekocht. Tot op heden zeer tevreden net zoals destijds in 1969 met mijn toenmalige uitzet zoals dat toen gebruikelijk was. Op het moment ook nog die actie met 30% korting met eurosparen. Dus wat let je. Ga er voor.

Goede kwaliteit

Ik heb vroeger walra dekbedovertrekken en handdoeken gehad, (toen nog bij elkaar gespaard en er kwam toen een adviseuse aan huis). En daarna wat andere merken. Nu weer gekozen voor een walra dekbedovertrek van katoen/satijn, en wat slaapt dat heerlijk. Voor mij niet meer overstappen naar ander merk. Ik ga ook de handdoeken van walra weer eens proberen.

Super snelle levering en goede afhandeling na fout in product

Snelle levering, jammer genoeg zat er een fout in het product maar snel afgehandeld en een nieuw dekbedovertrek toe gestuurd gekregen!!

Als altijd

Al 50 jaar een top product

Snel geleverd...top kwaliteit!

Dekbedovertrek ligt heerlijk...we slapen er heel goed onder. Ik ben er helemaal blij mee...en mijn partner ook (;

netjes veroakt en product is van prima kwaliteit.

Ik heb een aantal dekbedovertrekken gekocht...fijne stof.. Walra altijd goed.

Snelle service met uitstekende kwaliteitsproducten

Ik kreeg 30 jaar geleden de Walra uitzet van mijn moeder .... Nog steeds heb ik daar dingen van die ik gebruik. Nu koop ik af en toe Walra producten voor mijn dochters super gaaf goede kwaliteit en mooie producten love IT

Echt mooie kwaliteit en goede service.

Prachtige kwaliteit. Zachte volle handdoeken en mooi passend beddengoed.

Zalige lakens. Voelen heerlijk aan!

Mooie glanzende lakens!

Parklaan 81