Zeer goed ervaren, mooie , fijne en sterke stoffen en dekbed

Ik zou het iedereen aanraden, voor de prijs prima kwaliteit, had het al met uitzet sparen al lang geleden en nooit spijt van gehad!

snel en goed

levering was er snel en de kwaliteit van is ook goed. Ben erg tevreden

Mooie kleur, kwaliteit en prijs.

Goede kwaliteit van dekbedhoezen, mooie kleur. De levertijd klopte ook helemaal.

kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit van het dekbed

Heerlijk zachte kwaliteit handdoeken

De kwaliteit van WALRA is mij al jaren bekend. De prijskwaliteitsverhouding is geheel naar verhouding.

Superkwaliteit

Ik heb Walra handdoeken die ik al ruim 17 jaar gebruik en die nog prima zijn. Nu ook maart eens een dekbedovertrek geprobeerd en ben dik tevreden. Ook over de snelle levering en het prettige contact bij een vraag aan de klantenservice.

Geweldige service en waar voor je geld

Ik heb een uitstekende ervaring met Walra en haar producten. De laatste bestelling is op een prima manier en klantgericht uitgevoerd. De afspraken die walra maakt komen ze 100% na. Een aanrader.

Prettige handdoeken!

Zacht en absorberend, prettig in gebruik.

Vlotte levering. Klantvriendelijk

Makkelijk te bestellen. Heldere website en goede communicatie

Prima spullen.

Heb al ervaring mee sinds 30 jaar, goede kwaliteit!

Altijd alles al gehad van Walra en nu weer de dekbedhoezen, perfect.

Prima service!

Mooie kwaliteit kussens

Hoeslaken voor topper gekocht, ben niet tevreden ermee

Alles wat ik voorheen bij Walra kocht, was super. Zowel kwaliteit als afmetingen. De hoeslakens voor matras van 25cm hoog sloten mooi om de matras en zelfs een stuk eronder. Dit verwachtte ik ook van het hoeslaken voor de topper, maat 180 x 200 en 10cm hoog, maar deze sluit niet mooi rond het matras. De zijkanten van de topper zijn zichtbaar en niet bedekt met het hoeslaken. ,Miskoop en absoluut niet aan te raden. Alle overige Walra beddengoed en handdoeken zou ik zo weer kopen.

Mooi dekbed overtrek. Fijne kwaliteit. Kleur blijft goed in de was. Stevig katoen. Snel geleverd en prima verpakt.

wat een verademing

Mijn vriend en ik zijn allebei gevoelig voor bepaalde stoffen. De katoenen hoeslaken, dekbedovertrek en recent aangeschafte dekbed (fonq), maken onze slaapbeleving compleet! Wij zijn zeer tevreden en gaan deze maand kussens van Walra aanschaffen.

Kwaliteit

In de jaren 75/80 begon ik met het sparen voor mijn uitzet. Walra. Het stond bekend als kwaliteit / duurzaamheid en prachtige stoffen. Nu vele jaren later, heb ik nog steeds enkele keukendoeken van Walra uit die tijd. Nu is het tijd voor moderner design. Ik koop nu al enkele jaren nieuw beddengoed. Het is en blijft prachtig, voor iedereen een aanrader om op Walra producten over te stappen.

Top kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit Wat word beloofd word geleverd Heel anders dan andere bedrijven die kwaliteit beloven maar dat je kwaliteit en hardheid van een koffiefilter krijgt .

Al ruim 30 jaar fan van WALRA

Veel WALRA artikelen in gebruik, van keukendoeken - handdoeken tot beddengoed. Altijd goed van kwaliteit. Nu een keer besteld via smulderstextiel

Mooie en heerlijke badlakens

Kleur goed en mooie afwerking

Een zeer tevreden klant

Ik heb voor Walra gekozen, maar ik heb bij Smulderstextiel (veel reclame) het dekbedovertrek gevonden. De prijs was gelijk, maar ik ga ervan uit dat Walra er nu meer aan overhoudt. Het is een prachtig product, ziet er mooier uit dan op het plaatje en tot onze verrassing zat er een schaal bij, die perfect aansluit bij ons servies. Ik heb nog wel een vraag mbt thema duurzaamheid: Kan er meer informatie komen op de website over productie e.d.? Vindt dat op een "schone" manier plaats? Zowel milieutechnisch als lage lonen-landen? Dat kan onderscheidend werken als dat zo is.

In een woord....geweldig.

Hamamdoeken zijn heerlijk zacht en heel mooi om te zien.

Nooit ervaren

Nog nooit heb ik mogen ervaren dat een nieuwe handdoek meteen al zo goed droogt. Voor het eerste gebruik 1 x gewassen en meteen al goed absorberen. Wat een luxe. En wat een mooie kleuren! Ik ben óm. Voortaan voor mij alleen nog maar handdoeken van Walra.

Heerlijk, hotelwaardig dekbedovertrek.

Snelle levering, veel keuze en product zoals is aanbevolen.

Super fijne handdoek

Top product

Mooie kwaliteit met prima prijs

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven