Prima kwaliteit

Vertrouwd degelijk netjes en goede kwaliteit

Het oude vertrouwde Walra merk nog steeds degelijk netjes en goede kwaliteit Heel keurig geholpen door de telefoniste voor uitleg dus chapeau

Prima en snel geleverd

Walra is ok

Mooie dekbedovertrekken

Walra heeft een mooie keus aan dekbedovertrekken Kwalitatief heel goed. Ook snel geleverd aan huis!

Mooi product.

Walra heeft een mooie, duidelijke website waardoor het fijn is om online te shoppen. Vlotte levering en duidelijke communicatie mbt de bestelling en levering.

Mooie handdoeken en washandjes Kiezel Grijs. Heb ook zandkleur handdoeken alleen de washandjes zijn er niet meer heel jammer Dan is het niet kompleet.

Goed en snel

De bestelling is goed en ook de prijs en snel bezorgd.

Voor mij al 50 jaar betrouwbaar

Kwaliteit en service is uitstekend

Fijne spullen

Handdoeken gekocht! Fijn materiaal! Snelle levering! Prima prijs! Helemaal goed!

Mooie handdoeken, zacht en fijn in gebruik

Mooie kleuren, zachte stof.

zeer tevreden

mooie laken set en zeer goede service

Prima kwaliteit!

Snelle levering en altijd goede kwaliteit!

Mooi en fijn kussen

Mooi en fijn kussen, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bemerk alleen dat je jaarlijks een nieuwe moet bestellen of bij moet vullen.

Goed kwaliteit

Snelle en goede levering.

Uitmuntende kwaliteit.

Ik koop iets wat ik nodig heb voor ons bed alleen maar bij Walra. Alles is van een bijzondere kwaliteit. Je betaalt iets meer,maar dan heb je ook wat. Niks is scheef,het past allemaal ontzettend goed,je kan het goed strijken.Nee bij mij alleen nog maar spullen van walra.

super!

uitstekende kwaliteit, mijn man en ik willen echt geen ander beddengoed meer. ook de handdoeken zijn perfect. wij zijn fan van walra!

Mooie en goede kwaliteit! Zéér tevreden!

Super kwaliteit, goede prijs

Ik heb online een matrasbeschermer gekocht van volledig katoen. De kwaliteit is perfect, lekker zacht, goed formaat en slaapt super. De prijs is ook top. Al met al, super aankoop. Ook een uitstekende levering overigens.

Heerlijk geslapen!

Frisse print, fijn materiaal en goede kwaliteit!

Super kwaliteit en hele fijne producten

Ik ben al 30 jaar fan van Walra. De handdoeken, theedoeken, vaatdoeken en natuurlijk de dekbedovertrekken. Super kwaliteit.

Geen kwalitatieve stof

Ik verwachtte, gezien de prijs een hoge kwaliteit katoen , linnen en rushes over de ganse lengte vh tafelkleed. Dit stelt me echt teleur. Het is een zeer dun, goedkope katoen,linnen en slechts rushes aan de kortste zijden vh kleed.

Mooie overtrek

Goede levering, lekker dakbed overtrek

Producten zijn netjes en op tijd geleverd.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven