Kwaliteit altijd goed gebleven!

Mijn mam had vroeger altijd beddengoed van de Walra. Na zeker 25 jaar slaapt mijn zoon nu onder het beddengoed als waar ik onder sliep. Nu heb ik een tweepersoonsbed gekocht, met daarvoor nieuwe Walra goodies. En ik ben er heel blij mee!

Prima dekbedhoes.

Prima product en levering.

mooie produkten voor een goede prijs

snelle service. Helaas 1 maatvoering die we nodig hadden niet in assortiment voor een bepaald produkt. Rest is top.

Snel

Snelle afhandeling en verzending. Goede kwaliteit dekbedhoezen!!!

makkelijk te bestellen en was snel bezorgd

Prachtig dekbedovertrek!!

Prachtig overtrek van heerlijk zachte stof en snel thuisbezorgd. Ben er superblij mee!!

Snelle levering, super kwaliteit dekbedovertrek

Ik zou iedereen aanraden om een Walra dekbedovertrek te kopen. Kwaliteit is super. Levering de volgende dag zelfs in deze tijd. Heel erg blij mee.

Mooie producten en goede kwaliteit

Twee jaar terug heb ik mijn eerste walra dekbekovertrekset gekocht, en sindsdien wil ik niks anders meer. Het zijn stevige dekens die ontzettend lekker aanvoelen. Recent heb ik het 100% gerecyclede dekbedovertrek aangeschaft. Ik was in het begin wat huiverig omdat het voor 50% uit plastic bestond, maar daar merk je helemaal niks aan. Zeker aan aanrader en ik kom graag terug!

Een heerlijke handdoek die ik apart houd voor mijzelf

Ik kende Walra wel, maar had tot nu toe goedkope handdoeken in de kast liggen die, na een jaartje gebruiken en wassen, bijna doorzichtig zijn. Met mijn Walra handdoek weet en voel ik dat ik kwaliteit in handen heb, die lang mee zal gaan.

Zeer goede kwaliteit badhanddoeken

Blijft mooi na veel wasbeurten

Uitstekende kwaliteit

Al jaren terug kocht ik mijn eerste handdoeken. Daarna kwamen de dekbedovertrekken. Ze zijn mooi, de kwaliteit is goed. En elke keer als ik het gebruik geniet ik ervan!

Goede service, snelle afhandeling.

Ik had vragen over iets wat ik wilde bestellen. Werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan en kreeg een deskundig advies waar ik wat aan had.

perfecte kwaliteit! beter dan ik ooit gehad heb

Alles van WALRA is van PERFECTE kwaliteit en blijft na wassen en in de droger er nog perfect uitzien.

Blijft mooi...

Ik gebruik al sinds de jaren ‘80 Walra. Sinds 2016, ben ik opnieuw begonnen met mijn bad-en beddengoed te vernieuwen. Heel blij mee

Goede kwaliteit en snel

Dekbed hoezen besteld en keurig binnen 3 dagen in huis. Mooie kwaliteit, is bekend van WALRA, Nog mooier dan op de foto!

Fijn

Fijn beddengoed. Blijft mooi en heeft een fijne structuur.

Prachtige producten

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe dekbedovertrekken. Super goede kwaliteit en prachtige stoffen.

Kwaliteit nog net zo goed als 45 jaar geleden toen ik mijn uitzet bij elkaar spaarde!

Ooit kocht ik theedoeken ,keukenhanddoeken e.d. Van Walra tijdens een party bij mijn vriendin thuis. De glazendoeken zijn nu tot de draad versleten. Dat was in de tachtiger jaren ! Ik heb nu weer theedoeken en handdoeken voor de keuken gekocht en hoop dat die weer net zo lang meegaan. Ook heb ik nu dekbedovertrekken en badhanddoeken aangeschaft , en ook nu weer niets dan lof!

prima textiel

vroeger in de jaren 70 al textiel van jullie ontvangen via een consulente die bij je thuis kwam zulk prima textiel dat nu na 50 jaar nog goed is prima kwaliteit

Eens Walra altijd Walra

Vele jaren geleden maakte ik kennis met Walra. Mijn hele uitzet handdoeken kocht ik op een thuisparty, en ook beddengoed. Nu was ik toe aan nieuwe handdoeken, dus Walra. Andere merken kunnen hier niet aan tippen. Mooi, super kwaliteit en top service.

Goede kwaliteit, goede service!

Ik koop altijd bij Walra. Goede kwaliteit en ben er nu ook achter dat de service ook perfect is. Ik had een klein zwart vlekje in mijn nieuwe dekbedovertrek, ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Top dus!

Walra is voor mij vertrouwd, met kwalitatief erg mooie en goede artikelen! (Mijn moeder kocht al bij Walra en ik kom oorspronkelijk uit Waalre.)

Goede kwaliteit

30 jaar geleden heb ik handdoeken van Walra aangeschaft. Er kwam iemand thuis van walra en ik heb gelijk de handdoeken aangeschaft voor mijn uitzet. Deze zijn nu Versleten dus tijd voor nieuwe!

Geweldige service, prachtige dekbedovertrekken

Mijn moeder kocht vroeger al haar beddengoed bij Walra, ik koop de dekbedovertrekken bij Walra en mijn dochter koopt nu ook haar beddengoed bij Walra. Nog steeds het fijnste beddengoed!!

Prachtige dising voor dekbedovertrekken

De dekbedovertrekken van Walra zijn een lust voor het oog! Het is de eyecatcher in mijn slaapkamer .

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven