Heerlijk dekbedovertrek, mooi van kleur, erg comfortabel. Ook snelle en goede levering.

Walra heeft goede kwaliteit producten

Ik heb een dekbedovertrek besteld die na het wassen nog steeds goed van vorm is. Meestal trekt de stof scheef, maar deze niet. Wel jammer dat de print aan de onderkant weg valt in de instopstrook.

Keurig en snel!

Blij met m'n nieuwe stapel heerlijk zachte handdoeken. En de paar die niet okay waren werden razendsnel vervangen.

Netjes geleverd

Goede kwaliteit theedoeken en keukendoeken.

Fantastisch gerecycled product

Fantastisch product en super dat er gerecycled materiaal nu gebruikt wordt.

Super overtrek

Laatst een dekbedovertrek Midnight Knit - 240x220/240 cm | Lits-jumeaux gekocht voor mijn dochter, ze vindt hem geweldig, is mooi van kleur, ook na het wassen, voelt heerlijk zacht en dekbed blijft er goed inzitten!

Vroeger goed, nog steeds goed.

Stevig, kleurvast en recht.

Overzichtelijke keuze en precies wat ik nodig heb. Ze leveren wat ik besteld heb, lakens van goede kwaliteit. Netjes met aandacht ingepakt.

Super kwaliteit

Aantal jaren geleden dekbed overtrek zand/wit gekocht.nog steeds in gebruik, alleen kussenslopen versleten.Nieuwe zandkleur slopen besteld online. Kleur is bijna hetzelfde en weer prachtige kwaliteit en pasvorm perfect👍👍👍

Mooie kwaliteit handdoeken

Goede service.

Machtig Fijn Product

Walra is een aanrader!

Fijn dekbed!

Heerlijk zacht dekbed en de kleur komt precies overeen! Tooop

Prima product!

Heel blij met de hand- en bijpassende theedoeken

Ik gebruik al 45 jaar walra producten na volle tevredenheid

Ik ben fan van Walra dekbedovertrekken, ze slapen het lekkerste

Ik kijk regelmatig op de Walra site. Mijn oog viel dit keer op flanellen dekbedovertrekken, waarvan ik er één bestelde. Goede koop. Prachtige kwaliteit, heerlijk om onder te slapen.

Prima kwaliteit en snelle levering van de bestelling

Dekbedovertrek voldoet aan de verwachtingen. Het is zacht materiaal en voelt plezierig aan. Heb jaren geleden ook dekbedovertrekken en badhanddoeken van Walra gehad en ben nu weer terug, omdat de kwaliteit van de materialen nergens anders is te vinden.

Goeie snelle service

Nette snelle service, goede kwaliteit van de producten.

De bed onderlegger past perfect en een goede kwaliteit

Goed en vriendelijk geholpen. En super beddengoed.

Prima kwaliteit

In de keuken, slaapkamer en badkamer. Walra is al jaren mijn vaste leverancier.

Mooi overtrek, precies zoals de omschrijving.

Het dekbedovertrek dots and doodles is echt precies zoals omschreven. De kleuren zijn mooi, het overtrek is zacht en blijft mooi na een aantal keren gewassen te zijn.

Zoveelste prima levering van Walra.

Prima kwaliteit.

Mooie kwaliteit en mooie kleuren

Prachtige kwalitatieve handdoeken

Blauwe handdoeken soft Cotton. Prachtige kwaliteit. Snelle verzending. Product om aan te raden als je voor echte kwaliteit en duurzaamheid wil gaan. Later ook keurig te woord gestaan aan de telefoon bij een vraag over hoe ik de handdoeken het beste de eerste keer kan wassen.

Fijn dekbedovertrek

Fijne dekbedovertrek, maar dekbed past er net in en mis een instopstrook. Stof is fantastisch!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven