Mooie stoffen.

Prima dekbed. Mijn aller eerste zending was een onjuiste maat. Eigen fout. ik mocht gebruik maken van de start korting. Ik ben mijn geld terug gehad, maar geen nieuwe korting bij de nieuwe zending. Wel nu een correcte maat. Vriendelijke groet Petra

Kwalitatief goed, goede klantenservice!

We ontvingen het overtrek in de verkeerde maat. Maar dit was dezelfde dag nog opgelost en de volgende dag zat het overtrek in de juiste maat bij de post. Kwalitatief heel goed!

Prijs ten opzichte van kwaliteit prima

Na weer een keer een goedkopere onderlakens gekocht te hebben, toch weer terug bij Walra kwaliteit.

alles prima en snelle levering en mooi dekbed overtrek

Mooi dekbedovertrek prima prijs

Mooi katoen satijnen dekbedovertrek van Walra , snel geleverd en prima geprijsd !

Top handdoeken en washandjes

Een super fijne site om te bestellen. Hele zachte handdoeken en washandjes. In een woord top!

Walra de is echt super!!

Helemaal blij met alles, ik heb handdoeken in diverse maten gekocht en een badmat. In het echt nog mooier dan op de foto. Langzaam aan ga ik alles vervangen door Walra ☺️

Walra is topkwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Van goede kwaliteid

Snelle levering maar vooral top kwaliteit voor een mooie prijs!

Vandaag besteld morgen in huis| Walra maakt het waar. Zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Product voldoet aan alle eisen die ik stel

Zou het iedereen aanbevelen. 35 jaar terug met walra begonnen.

Prima !!

Prachtige dekbedhoes, vlot geleverd. Walra al 50 jaar mijn favoriet, alles van super kwaliteit.

Erg goed

Ik heb handdoeken besteld. Snelle levering en prima kwaliteit!

Geweldig product

Mijn eerste ervaring met walra is zo'n 40 jaar geleden. Toen kon je nog je uitzet bij elkaar sparen. Uit een catalogus had je een keuze gemaakt en elke 2 maanden kwam er dan een deel thuis en na een tijdje had je alles bij elkaar.nu 40 jaar later heb ik al mijn badlakens nog en ze zijn veel gebruikt elk zwem uitje of vakantie gaan ze weer mee. De theedoeken ,handdoeken en keukendoeken heb ik na 35 jaar trouwe dienst weggedaan. Ze hebben nog een tijdlang bij mijn broer gediend als poetslappen. Mijn beddengoed wordt nog steeds gebruikt weliswaar niet meer door mij maar de volgende generatie heeft ze nu in gebruik. Na een aantal jaar andere handdoeken te gebruiken vond ik deze snel versleten . Op internet gezocht of walra nog bestond en gevonden tot mijn verrassing. Snel handdoeken besteld en heel snel binnen gekregen . Ik hoop dat ze weer zo lang meegaan als mijn vorige .

Excellente badjas!

Mijn moeder had altijd al Walra handdoeken en toen gingen samenwonen (27 jaren geleden) moest onze uitzet ook uit Walra handdoeken bestaan. Dus wij geven het ook weer door aan onze dochters!

De beste handdoeken ooit!

Nadat mijn ouders 20 jaar geleden hun Walra handdoeken kochten en daar bijna 15 jaar plezier mee hebben gehad. Hebben wij voor onze nieuwe badkamer alles van Walra gekocht super blij!

Netjes en snel geleverd

Lekker zacht

Snelle levering, heerlijk zachte handdoeken en de hammam doek ook prettig groot.

Heerlijke kwaliteit

Goede kwaliteit en heerlijk zacht. En snel geleverd

helemaal blij!!

product (dekbedovertrek), levering en communicatie perfect

Snel, efficiënt en klantvriendelijk.

Top kwaliteit en service

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik direct een bevestiging en verwachte leverdatum. Super tevreden met de kwaliteit van de producten! Lekker zacht en mooie dikte. Zeker een aanrader, Top!

Na mijn bestelling te hebben geplaatst, kreeg ik vrij snel een berichtje dat mijn bestelopdracht binnen gekomen was en dat ze er mee aan de slag gingen. Het pakket ontving ik op de dag zoals op de website vermeld was!

Het lukte niet om n bestelling te plaatsen met n kortingsbon. Na wat e-mails kreeg ik netjes 1 mnd extra. Walra producten zijn bij mij al heel lang bekend. Zeer sterke kwaliteit. Gaan heel lang mee. Zeer zeker aan te bevelen.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven