Uitmuntende kwaliteit.

Heerlijke stof. Echt kwaliteit wat je niet in de winkel vindt.

Fijne kwaliteit, snelle levering

Product (dekbedovertrek) is van goede kwaliteit, netjes verzonden. Als verrassing zaten er 2 mooie moppen gratis bij het pakket. Heel aardig!

Dit jaar 40 jaar getrouwd. Ooit mijn uitzet gespaard (40 jaar geleden) bij Walra!!! Wist niet dat het bestond totdat ik ze op een beurs tegenkwam!!! Kwaliteit verzekerd.

alleen de post heeft zelfstandig de bezorgtijd/datum aangepast tot 2 keer aan toe

Super kwaliteit snelle levering

Prima kwaliteit

Vroeger als jonge vrouw spaarde ik al voor linnen van Walra daarom heb ik voor onze zoon en schoondochter een dekbedhoes besteld .Gewoon vertrouwen .

Super snelle service!

Bij de plus actie de handdoeken gespaard helaas niet genoeg bij elkaar gekregen voor de washandjes deze nog bij besteld op de site

Snelle levering, product in goede orde ontvangen.

Geen minpunten ervaren

Super snel en correct top

Helemaal top

Prima service!

Super snelle afhandeling van bestelling.

Heel goede ervaring

Zeer goede kwaliteit handdoeken en een probleemloze levering.

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles wat verkocht wordt is van zeer goede kwaliteit en de levering was ook erg snel.

Service als vanouds

30 jaar geleden mijn eerste Walra uitzet bijeengespaard en nu na 30 jaar weer opnieuw handdoeken en dekbedhoezen besteld. Kwaliteit als vanouds en keurige levering met idd 2 mokken cadeau. Er zullen vast nog wel meerdere bestellingen gaan volgen. Een 9 want er moet altijd ruimte voor verbetering blijven.

prachtig

hele mooie hamam doeken besteld en kreeg als cadeau er nog 2 mooie mokken bij. Helemaal super

Een levering met een verrassing

Producten ontvingen we snel en goed verpakt. Er zat zowaar nog een kleine attentie bij!

Al zo lang top!

Bijna 40 jaar geleden schafte ik mijn uitzet aan. Handdoeken, keukendoeken, tafellinnen. Heb nu nieuw nodig om opnieuw te beginnen en ik kies nog steeds voor deze kwaliteit. In die bijna 40 jaar is veel gesneuveld, toch kwaliteit blijf je herkennen.

Betrouwbaar, zoals altijd, correct en netjes ontvangen. Bovenop nog twee hele mooie koffiebekers ontvangen, dank jullie wel! Drinkt nog lekker ook.

Zeer tevreden met mijn aankoop van 10 badhanddoeken. Snel geleverd met een leuk presentje erbij.

Tevreden

Snelle levering en super kwaliteit

We kregen een nieuwe badkamer en daarbij ook nieuwe handdoeken. Uiteindelijk bij Walra terecht gekomen en zeer tevreden. Prijs is erg goed, en de kwaliteit uitstekend! Wij hebben setjes van de badlakens, douchelakens, gastenhandoek en washandjes in taupe. Mochten wij ooit nog handdoeken nodig hebben, kopen wij Walra, tevens nevelen wij ze ook aan en men vraagt er ook naar.

Voldoet aan alle verwachtingen

De hamman laken voor het eerst gebruikt. Heerlijk groot en neemt veel vocht op.

Precies wat ik wilde

Snelle levering en prachtige hamamdoeken geleverd. Precies zoals ik ze wilde!

Snelle levering, mooi & milieubewust verpakt

Prachtige spullen snel thuis

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Prima levering en duidelijk

Snel duidelijk en makkelijk!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven