Heerlijk zacht

Zeker duurder dan het textiel van het warenhuis of gemakswinkel, maar oh wat is het heerlijk zacht! Walra valt zeker in de categorie "het kost wat, maar dan heb je zeker wat"

Zeer tevreden!

Ruime keuze, prijs kwaliteit verhouding is goed. Al mijn badhanddoeken en hoeslakens van Walra. Heerlijk materiaal. Blijft ook mooi na meerdere keren wassen.

Walra is de kwaliteit waar je u tegen zegt. En zeker voor die prijs.

Na bijna 50 jaar hebben we toch nog weer voor Walra gekozen. Toen kon je iedere maand je baddoeken theedoeken etc. via een perfect systeem verkrijgen. Je verdiende toen niet veel maar als je maandelijks een bedrag betaalde had je de gehele uitzet bij elkaar. En de kwaliteit was toen ook al reuze goed.

Snel, goed en super kwaliteit

Walra is voelbare kwaliteit

Super tevreden over de dekbedhoezen van Walra. Je voelt duidelijk dat de kwaliteit hoog is. Het verzenden vond ik wat traag, bij veel webshops is het de ene dag besteld,de andere dag in huis. Dat duurde nu ietsje langer.

Goede, snelle service met mooie kwaliteits producten.

Snelle en goede service met het ontvangen van de producten. De producten zijn van grote kwaliteit.

Prachtige kwaliteit goede prijs originele dessins

De kop zegt het allemaal al. Walra is een prachtig merk, zojuist weer twee schitterende dekbedovertrekken gekocht.

Snelle levering en super klachte afhandeling

Snelle levering mijn eerste gebruik dus hoop dat het goed materiaal is.

nagenoeg perfect

Alles loopt probleemloos

super kwaliteit

1ste keer dat ik bij Walra koop en moet zeggen dat ik de handdoeken in verhouding best duur vindt, maar denk dat de kwaliteit zich zeker gaat lonen voor langere tijd

Prima kwaliteit en een goede prijs

Goede kwaliteit

Goed spul

Mooi product

De producten mooi optijd.

Kwaliteit tot op de laatste draad

Top ál jaaaaren! Ik ben al jaren zeer tevreden over walra. Echter nu voor t eerst online ",moeten" bestellen, de volgende dag was t al binnen... wederom superkwaliteit!! Top!! Hou vol zo

uitstekend qualiteit en top verhouding prijs/qualiteit

bij de Woonbeurs 2019 voor het erst ontdekt - mooie dessins, zeer goede qualiteit en die verhouding prijs/qualiteit is echt top. Er zijn veel duurdere merken die niet dezelfde qualiteit anbieden, dus voor mij is Walra zeker een merk die ik ook in de toekomst zal kopen

Top . Blijft lang mooi

Mijn ervaring met Walra is top. Zowel de handdoeken en theedoeken blijven lang mooi. De denkbed overtrekken ben ik al 39 jaar zeer tevreden over. Zolang we getrouwd zijn.

Top onderlakens zeer geschikt voor de boxspring. Hoop dat ze nog in meer kleuren komen. De kleur blijft heel mooi. Een aanrader.

Helemaal tevreden

Bestellen gaat makkelijk, Betalen gaat makkelijk, Vlotte bezorging, helemaal tevreden.

we slapen lekker heerlijk en zacht. Top kwaliteit

Geweldige producten!

Wij slapen nu heerlijk warm en zacht onder ons nieuwe dekbed van flanel/katoen. Goede keuze van Walra voor deze combinatie.

Snelle levering, kwaliteitsproducten

Bestelling voor nieuw beddengoed en dergelijke gedaan hier. Gemakkelijk en snel geleverd. Producten van topkwaliteit. Zeker een aanrader.

Goede kwaliteit, ik ben erg tevreden

Heerlijke zachte nachtrust!

Topkwaliteit

Al ruim 50 maar gebruiken wij Walra producten. Zeer geode kwaliteit, producten die je zekerheid Biedermeier.

Snel bezorgd, goede kwaliteit.

Mijn moeder had Walra linnen, ik had zelf Walra linnen en nu krijgt mijn dochter Walra linnen!

goede kwaliteit

Ik heb nog dekbedovertrekken die ik 25 jaar geleden bij Walra heb gekocht en die zien er nog steeds mooi uit.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven