Goede kwaliteit weet ik van vroeger

Ik heb mijn dochter het walra merk aanbevolen, omdat ik weet dat dit merk bere goed is . Heb er zeker zelf al 20 jaar plezier van Daarom heb ik haar ook een stel handdoeken gegeven in de hoop dat ze weet wat kwaliteit is.

Geweldig product en snelle levering!

Heerlijke handdoeken en goede service via de website.

Geweldige kwaliteit van de dekbed hoes

Walra maakt waar wat ze zeggen. Prijs kwaliteit is heel goed.

Super:)

Alle producten wat ik ooit heb gekocht bevallen prima en worden gebruikt totdat ze echt versleten zijn.

Kwaliteit is super

Sterk materiaal blijft mooi met wassen gaat lang mee

Snelle levering, super kwaliteit !!

Grote douchehanddoeken besteld, waren snel geleverd. Ze zijn mooi, heerlijk zacht en nemen goed vocht op. Super tevreden, een echte aanrader!!

Perfecte handdoeken

Goede kwaliteit! Snelle levering. Dik tevreden

Een aantal weken badlakens van Walra aangekocht bij AH. Bij een van de badlakens raakte de naad los na 1x wassen. Ik heb een mail verstuurd naar de Walra en werd snel gereageerd. Na at mail verkeer wat allemaal heel snel n duidelijk verliep wordt er een nieuw badlaken naar mij toegestuurd. Mijn ervaringen en gebruik van Walra artikelen was altijd al heel goed en met deze afhandeling laten jullie zien dat jullie nog steeds een hele goede kwaliteit leveren en een hele goede service

Voor mij geldt dat de Walra van "vroeger" betere kwaliteit leverde, maar nog steeds erg tevreden over Walra.

Eindelijk weer theedoeken die echt vocht opnemen

Goede kwaliteit, prima service!

Handdoeken en hoeslakens gebruik ik al jaren. Fijn in gebruik, blijven goed in de was.

Kwaliteit zeer goed, service fantastisch

We hadden 2 dekbedovertrekken waarvan er een verkeerde maat werd geleverd. Er werd meteen een nieuwe verzonden terwijl we de verkeerde versie nog in huis hadden.

Prima kwaliteit

Prima en snel geholpen toen ik bij mijn dekbedovertrek 2 bijpassende slopen zocht

Walra is mij al 50 jaar bekend! topkwaliteit!

De uitzet voor mijn huwelijk in 1969. WALRA. In al mijn 50 jaar privé. WALRA. Al 40 jaar in mijn instituut voor huidverzorging. WALRA. Kwaliteit-prijsverhouding. PRIMA. En nu sparen bij de JUMBO voor: WALRA Wat wil je nog meer! MINY JANSSEN-SCHREURS. CENTRUM BEAUTY LIMBURG. BUCHTEN.

Kwaliteit perfect.

Snelle levering , prijs kwaliteit goed

de voor mij bekende kwaliteit

Ik heb nieuwe handdoeken besteld omdat de door mij gebruikte handdoeken van Walra (gekocht in 1998) nu toch wat minder worden.

de beste die je kunt kopen

Super kwaliteit. Blijft na jaren dagelijks gebruik nog steeds goed. Model blijft geheel behouden als je een droger gebruikt. Ik wilde nu een andere kleur erbij, vandaar mijn aankoop.

snel geleverd en kwaliteit moet ik nog achter komen

heb nog niet eerder walra gehad, dus kan nog niet zeggen hoe het bevalt

Ik vind de kwaliteit van de handdoeken hartstikke goed en mooi.

Uitstekende kwaliteit en heerlijk zachte handdoeken.

Kwaliteit theedoeken prima, echter het formaat helaas dus niet meer vierkant, beetje jammer!

zie boven

Zeer uitstekend!

Had eerst een klacht door middel van een handdoek. Deze werd de volgende dag uitstekend opgelost. Stap nu niet meer over op een ander merk deze zijn uitsteken. De service ook dat is uitstekend. Voor mij zijn ze echt wel 5 sterren waard!

Super kwaliteit

Ik ken de producten van oudsher. Heerlijk om opnieuw onder de wol te kruipen met deze kwaliteitsproducten😊

Kwaliteitsspul

Had 32 jaar geleden al mijn WALRA uitzet bij elkaar gespaard. Nu na 32 jaar! wat aanvulling nodig! Kwaliteit is nog steeds bijzonder goed. Zowel beddengoed als handdoeken fijne kwaliteit!

Mooie kwaliteit handdoeken

Snel bezorgd. Mooie handdoeken.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven