Ijzersterke kwaliteit

Na 40 jaar intensief gebruik waren mijn thee- en keukendoeken versleten. Tussendoor ook wel eens theedoeken van een ander merk gekocht maar die hielden het niet zo lang vol. Nu weer 3 sets bij walra gekocht en gezien mijn leeftijd gaan die me waarschijnlijk wel overleven 😉.

Jaren bekend met Walra. Fantastisch

Nu heb ik handdoeken en washandjes gekocht. Zijn lekker zacht in gebruik. Goede aanrader en van goed kwaliteit

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit

Zojuist weer een nieuw dekbed overtrek binnen gekregen. Mooie kwaliteit en super afgewerkt. Kleine details zoals de boordjes maken het echt af. Lange instopstrook ideaal. Gebruik al jaren alleen nog maar overtrekken van Walra, echte aanrader.

heerlijk

wat een zachte kwaliteit, en zo lekker warm

Duur maar ook zeker de moeite waard.

vroeger toen ik al ooit in een heel lang verleden een uitzetboekje had aangevraagd waren de spullen ook erg mooi maar soms te duur. maar er is natuurlijk wel een heel groot verschil. en ik dacht wel ben er ooit mee begonnen dus mag ik er ook mee eindigen. wat een mooie gedacht is dit, bedenk ik mij nu dat ik het ook echt op schrijf.

Snelle levering ,doen niet moeilijk bij defecten..geweldig en ook nog eens kwaliteit

Prachtige ochtendjas

Helaas heb ik de zending retour moeten doen omdat de ochtendjas maat M, mij veel te groot was. Er was geen kleinere maat in het door mij geselecteerde product, jammer!

Perfecte kwaliteit, mooie kleur, goede en snelle levering!

Goede kwaliteit!

Snelle levering! Mooie kleur! Goede kwaliteit met zacht badstof aan de binnenkant ! Ik ga 'm snel uitproberen bij een saunabezoek !!! Blij mee !!!!

Kwaliteit is goed, tevreden

De dekbedovertrekken waren snel binnen en zijn perfect zoals we verwacht hadden.

Snelle levering, goede kwaliteits

Helemaal prima!

Ik ben heel tevreden met Walra en de manier van afhandeling etc.

Was lekker snel binnen. En fantastische handdoeken.

Snelle levering, prijs/kwaliteit klopt.

snelle levering, goede service.

Goede kwaliteit handdoeken. Blij mee!

Kwaliteit!!!

Kwaliteit kost wat, maar dan heb je ook wat. En het oogt prachtig. Snelle levering, kortom chapeau

Geweldige handdoeken

Hele goede kwaliteit een cijfer 9

Super blij

Ik ben super blij met mijn nieuwe handdoeken. Dikke, goede kwaliteit en heeeeerlijk zacht. Dit geldt ook voor mijn mooie nieuwe dekbedovertrek. En.... zeer tevreden over de goede service!

Lekker dikke kwaliteit

Perfecte handdoek van een goeie, dikke kwaliteit. Snelle levering!!

Snelle levering, mooi artikel

Snel geleverd, zonder verzendkosten. Goede kwaliteit, wijkt niet af van plaatje. Zeer tevreden...

Uitstekende ouderwetse kwaliteit en snelle levering.

Over die uitstekende ouderwetse kwaliteit staat Walra bekend om en dat wordt elke keer bevestigd. Of het nu gaat over handdoeken of om beddegoed, dat maakt geen verschil.

Mijn ervaring is goed. goede kwaliteit en snelle levering.

Mijn ervaring is goed. goede kwaliteit en snelle levering.

Heerlijke grote zachte handdoeken

Ik heb weinig toe te voegen aan het bovenstaande. Heerlijke handdoeken en een wereld van verschil met de ouden die duidelijk aan vervanging toe waren. Voelen nu extra hard aan! Top.

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven