Geweldige kwaliteit

Ik had vroeger al handdoeken van Walra. Ben nu na slechte ervaring van andere merken weer overgestapt op Walra. De onderhoeslakens heb ik al een aantal jaar. Katoenen voor de zomer en jersey voor de winter. Zijn ook perfect. Als ik weer overtrekken nodig heb koop ik ze ook van Walra. Top merk.

Nooit meer anders!

Na al eerder dekbedovertrekken gekocht te hebben, ook dit keer weer gekozen voor Walra! Ze voelen fijn aan, blijven mooi in de was en stralen een heerlijke sfeer uit in onze slaapkamer!

Goede kwaliteit

Zeer mooie handoeken gekocht, fijne kwaliteit. Keuze uit 2 maten. Mooie kleuren.

Heerlijk slapen!

Eenmaal Walra, altijd Walra! Toevallig eerst gekocht omdat het in de aanbieding was en de juiste kleur. Wij kiezen altijd voor katoen- satijn. Maar na de eerste set willen we niet anders meer. Prachtige stof, blijft mooi in de was en voelt heerlijk op de huid. Webshop: snel en goede levering. Wij zijn dik tevreden! Stiekem toegeven, vanwege de prijs wachten we nog steeds op de aanbiedingen, maar zo ook voor ons budget haalbaar.

Uitstekend.

Goede produkten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het bestel/lever syteem bevat echter nog wat foutjes.

Mooi design met uitstekende kwaliteit.

Ooit begonnen met een Walra uitzet. Ook nu weer uitstekende kwaliteit en een mooi eigentijds design. Top!

Heerlijke 4 seizoenendekbedden , slaapt heerlijk

Mooie katoenen tijk om de dekbedden Londen. Het zomerdekbed wordt nu gebruikt , leek gedurende de eerste week best warm . Maar het went , het voelt niet zwaar aan. Het ligt op je alsof het dons is , terwijl het synthetisch is. Na een week vind ik het steeds beter slapen . Weet nog niet hoe het winterdekbed slaapt , denk dat ze beide samen toch wel warm zijn . Maar dat maakt niet uit , heb ze toch beide nodig . Prima koop .....

Mooie spullen voor een mooie prijs!!

Wij hebben een aantal kussens besteld voor op onze bank, deze staan echt super mooi en is van super kwaliteit. Ik ga hier zeker nog meer bestellen.

Heerlijke kwaliteit

Online besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Heerlijke dikke handdoeken, en ze drogen erg goed.

Top kwaliteit

Ben helemaal weg van walra super kwaliteit en mooie producten

Aan m’n verwachting voldaan

Ik ben zeer blij met de hoeslakens. Zoals altijd is de kwaliteit perfect!

Mooie materialen!

Sierkussens gekocht. Mooie materialen en mooie kleuren. Ik heb verder nog geen ervaring met Walra, maar dit bevalt tot zover prima!!

Super pasvorm en kwaliteit

Mooie kwaliteit van het dekbedhoes. Nog beter dan verwacht. Het hoeslaken is ook super, zeer goede pasvorm.

top

geweldige kwaliteit al 35 jaar koop ik bij jullie

De producten zijn goed en als je besteld heb je het snel in huis!

Mooie en fijne badlakens

Het fijne van deze handdoeken vind ik als je ze niet in de droger doet ze toch heerlijk zacht zijn!

Walra heeft een goed assortiment met goede prijzen, Het verzenden vzn de bestelde produkten kan beter.

Mooie spullen en geweldige kwaliteit

De kwaliteit van de handdoekken en het beddengoed is uitstekend. Alles blijft lang mooi, ondanks intensief gebruik. Daarnaast heeft Walra een mooie keuze aan beddengoed en de kleuren van de handdoeken, washandjes enz. zijn modern en super mooi.

gaat jaren mee

Voeger spaarde je nog voor een uitzet, dat heb ik toen gedaan bij Walra, ik was toen 18 ongeveer, ben nu 65 . De handdoeken van Walra zijn echt jaren meegegaan, zeker meer als 20 . Heb een tijdje slecht bij kas gezeten, gaat nu beter, dus dacht bij nieuwe handdoeken gelijk aan Walra. Ik raad ze zeker aan , je doet er geweldig lang mee, een hele goede keuze.

Heerlijk geslapen

Spullen besteld, werd keurig thuisbezorgd. Voldoet prima aan de verwachting.

Snelle bezorging; vriendelijke en deskundige medewerker klantenservice

Perfect!

Perfecte keuze een goede kwaliteiut.

Altijd goed!!

Weer een stapeltje nieuwe handdoeken besteld, altijd fijn, vooral die van 50x110 cm!! Nu met de kortingsactie via eurosparen ook nog leuk geprijsd.

Goede aankoop!

Website geeft een goede indruk van de producten; levering was zeer efficiënt. Prachtig dekbedovertrek van heerlijke kwaliteit katoen percale; erg blij mee!

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven