Heel fijne handdoeken en badjas. Ben er heel blij mee.

Zeer goede kwaliteit .

Mijn ervaring is dat de kwaliteit onveranderd blijft.ja

Mooie kwaliteit en de prijs voordelig.

We hebben hier gekocht omdat het product (dekbedovertrek) afgeprijsd is en toch de goede kwaliteit die we gewend zijn van Walra. De hoeslakens kopen we altijd bij Walra omdat we hier de goede maat (180x220) kunnen krijgen en het ook daadwerkelijk om het matras past. Ook na vaak wassen blijft het elastiek redelijk elastisch.

Snelle levering en fantastische kwalliteit

Mooie kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs en snelle levering.

fantastisch, zoals wij al 40 jaar gewend zijn!

goede kwaliteit, prijs verhouding, prima service, netjes verpakt.

Verpakking, verzending en de kwaliteit van het product subliem.

Super Goede kwaliteit gebruik Walra linnen al 45 jaar

vlug en correct geleverd .

Goede producten en snelle levering

De producten zijn zoals in de beschrijving. Goed van kleur, afmeting etc. Zeer blij mee!

Mooie producten, keurig verpakt.Heel blij mee

Mooie producten. Heel blij mee.

Het klopt precies wat er op stond het ligt lekker zacht

Goede kwaliteit

Ondanks slechte bezorging door dhl bij met mijn aankoop en afhandeling door walra

Goede bezorging goede kwaliteit Walra is zeker de moeite waard om in je kast te hebben

Het was prima voorelkaar, dik tevreden

Alles prima verzocht ,snel uit geleverd . Zoals verwacht hoog staan de kwaliteit.

Snelle service en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Snelle service en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Heel tevreden over mijn bestelde spullen

Okay

Besteld en keurig en snel ontvangen. Walra staat voor kwaliteit en dat is het ook.

zeer goede kwaliteit

graag maak ik gebruik van Walra Produkten omdat ze altijd mooi en origineel zijn, kwaliteit hebben en luxe uitstralen .

Prima eerste ervaring

Producten mooi op tijd en correct ontvangen

bestellen betalen en uiteindelijk is er geen voorraad

helemaal blij bestelde ik in de sale 2x 1 persoonsdekbedovertrek. Rond dit af door te betalen. Een aantal dagen later mis ik de levering en neem via mail contact op met klantenservice. Kreeg het bericht dat de overtrekken niet op voorraad waren en betaling is geretourneerd. Teleurgesteld ben ik, waarom wel eerst kunnen bestellen?

Mooie kwaliteit

Ik heb al sinds 1980 Walra, er is geen beter merk wat aan Walra kan evenaren.. Top

Geweldig!

De handdoeken waren er al de volgende dag en ze zijn heerlijk dik, zacht en drogen goed.

mooi en snel geleverd

er was enige teleurstelling dat de print van het dekbed slechts aan één kant zat. De andere kant is wit. Dat had ik bij het bestellen niet opgemerkt. Jammer.

blij met mooie stoffen

Snelle levering, mooie keuze, kwalitatieve stoffen/materialen

top kwaliteit

Ja ik wil al een tijd niks anders meer het is een genot om onder jullie dekbedovertrekken te slapen!! Zo heerlijk en in onze bed en breakfast aan huisje 49 hebben we alleen maar overtrekken van jullie !

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven