Walra levert kwaliteit en komt na wat ze zeggen!

Prima ervaring! Alles klopt!

Zie hier onder

Uitstekende kwaliteit in mooie kleuren .😘😘

Geweldige kwaliteit voor een betaaldare prijs.

In de 58 jaar dat we gehuwd zijn al veel merken handdoeken gehad maar onze goede herinneringen bleven bij de Walra handdoeken waarvan een vroegere vriend verkoopavonden hield. Uiteindelijk gesteld via internet en toe volle tevredenheid.

Dat zijn nog eens washandjes ik heb nog al grote handen deze zijn super en dik goede kwaliteit

geweldig.

kwaliteit en snelheid.

Prima kwaliteit, snelle levering, goede site!

Nadat ik slecht werd geholpen in een winkel in Spijkenisse, zocht ik internet af en kwam ik bij Walra terecht. Mooie kleuren en goede prijs voor de handdoeken.

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. Niet de goedkoopste, maar hele goede kwaliteit. Is het geld waard.

De betere loper

De loper valt ongestreken ook goed. Is wat dikker in stof. Was mooier dan ik van plaatje verwachtte. Eenvoudig chique. Ik heb meer van Walra.

Snelle levering goede kwaliteit.

Mooi assortiment en snelle levering.

Walra heeft mooi linnengoed. Vroeger en nu ook nog steeds.

Zeer Goed, ik heb bijna 50 jaar met de eerste handdoeken en beddengoed gedaan en wil nu weer bestell

Zeer goede ervaring met walra, heb vroeger via een spaarregeling besteld en was daar zeer tevreden over. Zou dat nu weer willen doen, Bestaat er ook een catalogus van jullie.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Correct en snel

Net als de eerste keer ook nu weer een zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Prima verpakt, in een doos van goed formaat.

Zeer vlot

Goede behandeling en sersive

Goede ontvangst, op tijd afgeleverd en een tevreden klant.

Ik had een bestelling gedaan bij jullie via de pc, na betaling en een dag later waren de goederen reeds al toegekomen wat vrij snel was. Wij waren uiterst tevreden van de aangekochte goederen en alles was perfect in orde, als er vrienden of kennissen vragen vanwaar deze komen raden wij hen aan eens te kijken op de site van Walra nl. dus een tevreden klant is er twee waard.

Mooie kwaliteit .alles mooi afgewerkt . Heel tevreden

Zoals altijd goed!

Op de website alles snel te vinden, makkelijk te bestellen en snel met bezorgen. Kwaliteit is heel goed, ik ben blij met Walra👍en zal bij hen bed en badgoed blijven bestellen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producent.

Weinig kleurkeuze van de producten.

Pluspunten

zeer goede kwaliteit en snelle levering

geen

Pluspunten

Altijd goede kwaliteit spullen! Ik ken de Walra alvanaf de jaren zestig!!

Jammer dat u het strandlakens 100/180 niet-Nederlandse heeft het waren erg fijne handdoeken!!

Pluspunten

prima kwaliteit, snelle levering, duidelijke afspraken

n.v.t.

Pluspunten

Walra staat voor goede kwaliteit, ik gebruik nu nog elke dag damasten tafellakens van mijn Walra uitzet. Inmiddels 50 jaar getrouwd!!

Zo doorgaan

Pluspunten

Kwaliteit meer dan okay, levering conform afspraak

Pluspunten

Bestelling was keurig op tijd

Omruilen op locatie moet mogelijk zijn

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven