Mooie Kwaliteit

Mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had twee paar dekbedovertrekken besteld Een paar kleurde helaas niet zo mooi bij de slaapkamer. Retourzending en terugbetaling, was heel snel geregeld. Ik ga zeker nog eens wat bestellen !

Zeer snelle levering, prima kwaliteit goed passende hoeslakens

Ik ben heel tevreden dat ik eindelijk goed passende witte jersey hoeslakens heb gevonden bij Walra. Mijn matrasmaat is niet veel voorkomend (160x220) , maar bij Walra is de exacte maat leverbaar in 4 kleuren (beige, antraciet, grijs en wit). Eerst leken ze wat ruim, maar na een wasbeurt van 60 graden en in de matig warme droger, zijn de iets gekrompen en nu passen ze perfect. Nu er gelukkig weer meer kleur wordt toegepast in het interieur, hoop ik dat er ook wat vrolijkere kleuren zullen komen in de hoeslakens en bijpassende kussenslopen.

Geweldig lakens, Prima kwaliteit

Zeer snelle levering en prachtige keukendoeken. Topkwaliteit

Zeer snelle levering en prachtige kwaliteit keukendoeken. Ook een heel mooie, natuurlijke kleur

Prima dekbedovertrek

Mooie kleur, heerlijk katoen, erg tevreden

Gebruik merk al jaren

Afgesproken kwaliteit, snel geleverd

Na bestelling zijn de moltons snel en netjes geleverd. De kwaliteit was zoals aangekondigd. Prima hoor!

Goed materiaal dat lang meegaat.

Na enige keren wassen drogen deze handdoeken super. Al jaren gebruiken we deze handdoeken.

Kampeerdekbed besteld. Snel geleverd en heerlijk om onder te slapen. We zijn er erg blij mee.

Mooie kwaliteit, goede prijs

Erg blij mee en fijne kwaliteit

Mooi beddengoed.

Molton en hoeslaken besteld. Ziet er goed uit. Kwaliteit van Walra is altijd goed dus dat zal nu ook vast zijn. Het enige wat ik zag toen ik het hoeslaken uitpakte was dat er vlekken in zaten. Ik was het toch altijd eerst uit, maar dat vond ik wel een beetje raar.

Zeer vlotte behandeling en levering Produkt zoals op de foto

Krekwakwou

Wat ik verwachtte ook geleverd gekregen. En dat tegen schappelijke prijs

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit sneller levering keurig verpakt wij hebben walra al 53 jaar in gebruik en dat bevalt prima.

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Gemakkelijke site om een bestelling te plaatsen. Snelle levering.

Snelle levering, je krijgt wat je ziet

De afbeeldingen op website geven een goed beeld van wat je koopt. En snel geleverd.

50 jaar geleden spaarde ik mijn linnen uitzet bij elkaar. Nu na al die tijd is het nog altijd geweldig. Genieten van de kwaliteit.

Snel geleverd et uitstekende kwaliteit

Mooie handdoeken

Erg tevreden over de kwaliteit van mijn beddengoed!

Nier voor herhaling vatbaar

2 moltons besteld 180 x 200 deze werden snel geleverd, verpakking en product gaven de juiste afmetingen aan. Pasten helaas niet, bleek 160 x 200 te zijn. Snel opgelost door klantenservice en 2 nieuwe toegestuurd, hiervan is er 1 perfect, de andere is ook aan de kleine kant. Helaas dus niet de kwaliteit die ik van Walra had verwacht.

Probleem uitstekend opgelost

Er was een productiefout in het dekbedovertrek set, dit is prima opgelost en de volgende dag al had ik een nieuw set ontvangen.

Perfecte service en van een bijzondere kwaliteit

Zeer goede ervaring zowel de kwaliteit als de service

Parklaan 81

5613 BB Eindhoven